site paylaşmak yasak diye biliyorum ama siteye kayıt olması da çok zor ben de bi dostumun hesabından girip kullanıyorum ama biraz araştırırsan bulabilirsin ayda 120 saat yaptığında 720 dolar kazanıyorsun ben şu ana kadar 434 dolar kazandımMalefes kanka onun olması çok çok çok birşey her pc nin kendine has mac adresi var arabaların şase numarası gibi düşün dediğin olmayacak üzgünüm
Hangi site bizimle paylaşa bilirmisin bakmak isterim
bence bilgisayar üzerinden herşeyi yapmak mümkünDediğin şeyi yapmak mümkün değil ki knk
Ya diyelim ki yaptın bahsettiğin site senin masaüstü kullandığını görebiliyor senin laptop gibi gösterdiğini göremez mibence bilgisayar üzerinden herşeyi yapmak mümkün
İmkansız değil bunu yapması donanım bilgilerini spooflarsa muhtemelen çalışırböyle birşeyin şuan için imkanı yok ama yine de araştır
Muhtemelen göremez tektek üyeleri incelecek halleri yok herhaldeYa diyelim ki yaptın bahsettiğin site senin masaüstü kullandığını görebiliyor senin laptop gibi gösterdiğini göremez mi
emulatör kurup içine windows atıp deneyebilirsin ben İmac kullanıyordum bir ara parallels destkop ile mac os içinde windows kullanıyordum onda şarz ibaresi vardı ama bir dene derim emulatör.merhaba arkadadaşlar ben bi site üzerinden para kazanma imkanı buldum fakat site sadece laptop ile çalışmayı kabul ediyor bende masaüstü bilgisayar var bendeki masaüstü bilgisayarı laptop gibi gösterme şansımız var mı ?
Yani kısacası masaüstü bilgisayarımı dizüstü bir bilgisayarmış gibi görünmesini istiyorum sistemde ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
yapılması mümkün fakat neredeyse imkansızmerhaba arkadadaşlar ben bi site üzerinden para kazanma imkanı buldum fakat site sadece laptop ile çalışmayı kabul ediyor bende masaüstü bilgisayar var bendeki masaüstü bilgisayarı laptop gibi gösterme şansımız var mı ?
Yani kısacası masaüstü bilgisayarımı dizüstü bir bilgisayarmış gibi görünmesini istiyorum sistemde ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
Peki çekebildin mi paranı ? Ayda 120 saat sadece açık mı bırakıyoruz nasıl işliyor süreç ?site paylaşmak yasak diye biliyorum ama siteye kayıt olması da çok zor ben de bi dostumun hesabından girip kullanıyorum ama biraz araştırırsan bulabilirsin ayda 120 saat yaptığında 720 dolar kazanıyorsun ben şu ana kadar 434 dolar kazandım
dostum hangi site eğer paylaşmak istersen bizde faydalanalımsite paylaşmak yasak diye biliyorum ama siteye kayıt olması da çok zor ben de bi dostumun hesabından girip kullanıyorum ama biraz araştırırsan bulabilirsin ayda 120 saat yaptığında 720 dolar kazanıyorsun ben şu ana kadar 434 dolar kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?