illaki ram tüketir ana surekli bir animasyon vs yok o yuzden yormaz pc yi.Sen varya adamın dibisin bunu arıyordum kasma felan yapmaz demi pc
illaki ram tüketir ana surekli bir animasyon vs yok o yuzden yormaz pc yi.
Arkaplan üstünlüğü var onu ayarla.Reis tek sorun şu sağ atla masaüstüne git dediğim zaman bu uygulamada gidiyor onu nasıl halledebilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 23203
Arkaplan üstünlüğü var onu ayarla.
Arkaplan üstünlüğü var onu ayarla.
Senin icin denedim ama ne yaptiysam bende gitmedi.İlk ana menude birkac tik isaretlemistim.Belki onlar etkiliyordur.teşekkür ederim reis onu yaptım stn de yine olmadı olay şu sağ alta saatin ve tarihin olduğu yerde masaüstüne gite bastığım zaman program da gidiyor
Yok hocam arkadaşın dediği gibi masaüstüne git yapınca o da gidiyor her zaman üstte yapınca da video izlerken falan rahatsız ediyorSenin icin denedim ama ne yaptiysam bende gitmedi.İlk ana menude birkac tik isaretlemistim.Belki onlar etkiliyordur.
İstersen dene.
Senin icin denedim ama ne yaptiysam bende gitmedi.İlk ana menude birkac tik isaretlemistim.Belki onlar etkiliyordur.
İstersen dene.
Valla bilmiyorum,windows 8.1 kullanıyorum ben.Ben de bir sıkıntı oluşmuyor.hepsini işaretledim de yok olmadı
Valla bilmiyorum,windows 8.1 kullanıyorum ben.Ben de bir sıkıntı oluşmuyor.