Seçkin Üye
Arkadaşlar oyun oynamak için. Örnek PUBG GTA 5 , FORTNİTE . LOL Bu gibi oyunları oynamak için Masaüstümü yoksa dizüstümü önerirsiniz. 5K bütçem var.
Teşeşkkür ederim kankam sağolreis bence okul ile işin gücün yoksa kesinlikle masaüstü al dizüstü aşırı sıkıntı çıkartıyor bende 6 k lık dizüstü pc var ısınmasıdır işte garip garip hatalardır temizliğinin zorluğudur gibi gibi şeyler masaüstü al
I have a laptop, first thing i'll tell you, the more power a laptop uses, the more heat it'll create, it might affect your components, other than that, if you keep your laptop away from things that can block ventilation, you can get a hp omen, they're good and cheap.Teşeşkkür ederim kankam sağol
Bütün gün evdeyim dışarıyla pek işim yok şuanlık herkes masaüstü dedi yinede dedim bir yere falan gidersem götürürüm dizüstünü ama ısınma sorunu falan diyince dedim uğraşmıyım herkes öneriyorsa vardır bi bildikleri yinede merak ettim açtım böyle bir konu teşekkürler.Biryerlere gitmiyorsan sürekli ve okula götürmüyorsan masaüstü al hem ilerledikce eklentirlerini güncelleyebilirsin
Konu kilitlenebilirHerkese teşekkürler. Masaüstüne karar verdim. Sağolun