Mascot Logo İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 adet mascot logo istiyorum, musait olan, boş olan ve hazır birşey olmaması kaidesiyle yapabilecek birisi varsa çok memnun olurum. Yapan kişiye ve uğraşan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.
[FB-İNSTA-BANNERLERDE KULLANILMAK ÜZERE]
Clan ismi : JustRain Gaming başka bilgi vermeme gerek yok sanıyorum.
Klan CS 1.6 Klanı bilginiz olsun.

Örnek çalışma :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum internette bir çok mascot psd var aslında kendinde yapabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
Belirttiğim üzere boş ve hazır birşey olmamasını istiyorum. Hani biliyorum, ücretli oluyor genelde uğraşta veriyor ben sadece şansımı denemek istedim kendi bilgim olsa yapardım. Hazır template şeyler gibi olmuyor mascot logo yapması ki hazır template istemediğimi belirtmiştim.
Post automatically merged:

+Güncel, yapabilecek birisi varsa rica ediyorum yapsın krallar.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Sağol ama arka plan black ground ve JustRain Birleşik olsa yani örnekte attığıma bakarsan o tarzda birşey yapma şansınız varmı yinede çok teşekkür ediyorum elinize sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aga mascot logo fiyatları 90Tlden başlıyor kimsenin ücret almadan yapacağını sanmıyorum her yiğidin harcı değil çünkü @morningstarisback

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu tür isteklerinizi bu tarz sitelerde ücretsiz yaptırmaya çalışmak bence gereksiz
Çok özür dileyerek söylüyorum ya kendini bu işe geliştirmek için yeni başlayan birisi kabul eder yada hiç bilmeyen.
Çünkü kendimden örnek vermek gerekirse normal hayatımda isim vermeyeceğim bir dergide grafik tasarım şefi olarak çalışmaktayım, benimle beraber çalışan 2 grafiker arkadaş daha var.
Dergimizin yanında firmalara kurumsal kimlik çalışması da yapıyoruz (Logo, broşür, kartvizit, vs.)
Bu yaptığımız logoların fiyatları en az 2000 TL fiyat veriyoruz.
Bu sitelerde 30 40 50TL civarı yapan arkadaşlar başta da bahsettiğim gibi olan arkadaşlardır.

Üye
6 HİZMET YILI
Anlıyorum, yardımınız ve ince düşünceniz için teşekkür ederim. Arkadaşlar gayet güzel açıklamış, haklılar da sadece şansımı denemek istemiştim. Konuyu kilitleyebilirsiniz. @ruzgar22 @LexArtz`

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
guzel calısmalar var bence bedavaya bundan ıyıs can sagıgı dunya paralara yaıyoalr dısarda

Üye
6 HİZMET YILI
özel mesajdan sana yardımcı oolabileceğimi düşünüyorum istersen gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...