☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Kalabalık yerde market eczane ptt gibi yerlerde zorunlu dostumdışarıdada yasakmı ki maskesiz gezmek
ahahah doğru haklısın o şekilde biliyorum marketlere vb girilmiyormuş genel olarak dışarıya cıkmam da yasak 18 yaşındayım ama yapıcak bişey yok ben bir an dedimki sokakta da mı yasaklandı acabaKalabalık yerde market eczane ptt gibi yerlerde zorunlu dostum
Bu kalabalık yerlerde masken yoksa hukuki yola başvurana biliniyor
Masken yoksa bu kalabalık yerlerde yakalandın mı her yalvarış ve yakarışın 1k ya patlar...❤
Ehliyetsiz araba kullan daha iyi abi yapma etme desende polise 6k ya kadar ceza hakkı var daha da ıssarlıysan edersen 10 k kadar yolu var tabi ceza yemeyi sevenlereahahah doğru haklısın o şekilde biliyorum marketlere vb girilmiyormuş genel olarak dışarıya cıkmam da yasak 18 yaşındayım ama yapıcak bişey yok ben bir an dedimki sokakta da mı yasaklandı acaba
vay be cezalar büyümüş iyice ben 2 yıl ehliyetsiz araba 3 yılda motosiklet kullandım o zamanlar okadar katı değildiEhliyetsiz araba kullan daha iyi abi yapma etme desende polise 6k ya kadar ceza hakkı var daha da ıssarlıysan edersen 10 k kadar yolu var tabi ceza yemeyi sevenlere
Dostum astım yada akciğer için baska hastalığın varsa bu daha da risk doktora gidersen astım ilaclarınıda ek olarak yazabiliyor her doktor❤
Ben 15 yaşındam beri araba kullanıyorum 2 sene cbr 3 sene cup 2 sene taraktör ve bunları hep ehliyetsiz kullandımvay be cezalar büyümüş iyice ben 2 yıl ehliyetsiz araba 3 yılda motosiklet kullandım o zamanlar okadar katı değildi
Siperliğin hiç bir şeye faydası yok anca görüntü içinİnsanlarda görüyorum maske yerine kafalarına farklı bir şey takıyorlar. Önünde bir plastik var komple yüzünü kapatıyor. He sağdan soldan hava alıyor ama faydası olabilir yine de.
ahahahah efsane ya benim motorumun trafiğe cıkma izni de yok jandarma cevirmesinden kacıyorum diye nehir gibi bişeyden gecmiştim motorlaBen 15 yaşındam beri araba kullanıyorum 2 sene cbr 3 sene cup 2 sene taraktör ve bunları hep ehliyetsiz kullandım
Tabi o ozanlar cezalar caydırıcı değildi
Sadece arkadaşata ehliyet yoktu jandarmaya yakanladığımızda ehliyetsiz olarak o yemişti cezayı bende payımı almıstım o gün
Uzun lafın kısası maskesiz ceza yersen kim olursa olsun affetmiyolar bunu diyim yani
selam arkadaşlar.
Maske takmak nefes darlığı yapıyor sokağa çıkarken takmıyor olsam mantıklı olur mu sizce ? takarsam da yarım saat de nefes darlığı yapıyor ne yapmam gerek yardımcı olun.
Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda maske takması zorunluluğu var , bunun harici zorunlu değil.maske takmadan çıkma cezası da var dediğim gibi ucu deliklerden açıp kapatabilrisin
Polis bi sekil affeder ama jandarma affetmez havada karada adamı öper dostumahahahah efsane ya benim motorumun trafiğe cıkma izni de yok jandarma cevirmesinden kacıyorum diye nehir gibi bişeyden gecmiştim motorla
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmabende astım var bende takınca çok sıkıntı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?