teşekkürlerEllerine sağlık fena degil![]()
cc 2018 bazen o kasıyor cs6 ıle yapıyorum farketmıyor bu arada eyv reısHehehe sade ve göze hoş gelen bişey olmuş eline sağlık yaptın programın adı nedir
Bende denesemmi böyle de ben yapamam sizin gibi bı ara öğretiversen gehehecc 2018 bazen o kasıyor cs6 ıle yapıyorum farketmıyor bu arada eyv reıs
youtubda var hydra artz diye o adamı izlemeni tavsiye ederim çok güzel ad ile photoshop yapıyorBende denesemmi böyle de ben yapamam sizin gibi bı ara öğretiversen gehehe
knk özel ders konuşmadan veremem ayrıca lestioni knk mı dinle o kanalda faydalı seyler var ama ıstedıgın ayırca sıkıntın varsa herzaman ozele beklerımBende denesemmi böyle de ben yapamam sizin gibi bı ara öğretiversen gehehe
Ooo adam gibi adam morpheus da burdaymis nasılsınız efenimmmGelişir abi
Çok teşekkür ederim hocam saolknk özel ders konuşmadan veremem ayrıca lestioni knk mı dinle o kanalda faydalı seyler var ama ıstedıgın ayırca sıkıntın varsa herzaman ozele beklerım
Hemen bakıyorum tşkyoutubda var hydra artz diye o adamı izlemeni tavsiye ederim çok güzel ad ile photoshop yapıyor
oooo nabıyonuz efenimGelişir abi
Valla bende aynı morpheus bey forumda takilmaca iyilik sağlik@OYUNcuuu!!! @csgosupreme iyi takılıyoruz öyle beyler siz nasılsınız
the vampir daries izliyorum 2.sezondayım@OYUNcuuu!!! @csgosupreme iyi takılıyoruz öyle beyler siz nasılsınız
mrk etme baya şeyler çıkartırmda ben gece gece ztn acıda yedık bağırsak ggSade biraz gibi geliştire bilirsin biraz üstünde oynama tarzı gibi birşey
Ama yinede güzel olmuş eline saglıkmrk etme baya şeyler çıkartırmda ben gece gece ztn acıda yedık bağırsak gg
teşekkürlerde o altındaki gife okkalı bi sokasım geldi kbAma yinede güzel olmuş eline saglık