Matrix mi olmak istiyorsun ? Gel içeri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
                                                                 :yazı:
 ​
                                              iyi günler beyler vericeğim dosyayı upload edip lamerlik yapabilirsiniz :)
                                              eğlence amaçlı kullanabılırsınız sadece görünüm amaçlıdır :D

:kullan:
                                             dosyanın içindeki exe'yi çalıştırıp 3-5 sn beklenemiz yeterlidir.​

:not:
                                         1-]     arkadaşlar dosyanın içindeki matrix fall exe'sini masaüstüne veya başka​
                                              bir klasöre atarken şuna dikkat edin aksi taktirde hata vericektir . ​
                                              kopyala-yapıştır / tut-at yöntemiyle taşıyamassınız dosyayı şu yontemi ​
                                              uygulamanız gerekiyor klasörün içinden >> matrix fall exe ye sağ tıklayıp >>​
                                              gönder diyip gönderilcek yeri seçmeniz gerekiyor.​

2-] exeyi gönderip klasörü silerseniz exe tek başına çalısmaz ​

:resim:
                                    PrtScrSysRq ve bandicam la denedim ekran fotosu alamadım internetten buldum​

PIC20051241741365291.jpg
                                                                :indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
                                                   dosyayı internetten indirip kendim upload ettim​
 Hoşunuza giderse ne ala :).​

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Şimdi bunu yapınca matrix mi olucaz kurşunlardan kaçabilecez 10 adımı patates edebilicez haplar filan ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Üye
9 HİZMET YILI
aSD:a.sd:WQE Kardaşımm ya güldürdün dediklerin yapamıyosun ama yapmıs kadar   özgüven kasmaya birebirr :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...