Onaylı Üye
Arkadaşlar merhaba çok ilginç bir sorunum var ve gerçekten nasıl bir çözümü olduğu hakkında bir fikrim yok. Sorunun çözümünden çok da neyin sebep olduğunu merak ediyorum. Soruna geçecek olursak eğer şimdi elimde 2 adet gaming mause var. Mause un gaming olmasının konuya pek alakalı olduğunu sanmıyorum fakat belirtmek istedim. Sorun şu ki mause u taktığımda ışıklar yanıyor pc porttan giriş veriyor hatta mause un yardımcı tuşlarından ses aç kapa bile yapabiliyorum mauselarda ama mause kımıldamıyor. Dedim mausela alakalı bir problem olabilir mi? Farklı pclerde denedim gayette çalışıyorlardı. kendi pcm de 2 mause için de sonuç aynı oldu. Mauseu ilk aldığımda yaklaşık 3 ay kullandım daha sonra oyunlarda kopmaya başladı tak çıkar sorunu çözüyordu çözmemeye başladı. Şimdi cihazı kaldır yeniden kur yapınca gaming mause ayarlanıyor diyor (her ikisi için de aynı şeyi diyor) ayarladıktan sonra kullanıma hazır diyor ve donanımlarda bağlı olduğunu gösteriyor. Dediğim gibi yardımcı tuşlar fonksiyonunu korurken mause kıpırdamıyor. Bu sorunu çözebilen olursa minnettar olacağım.