Çözüldü mause kendiliğinden dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mause oyunlardayken yaklasık 30 40 dakikada 1 kendi kendine spin atıyor 3 mause değiştirmeme rağmen çözemedim sanırım sistemsel bir sorun yaklasık 3 4 aydır ayı sorun çözemedim bir türlü. çoğu zaman direk alta kayıyor yada ust alt köşelere sürekli değişiyor

Çözüm
mause oyunlardayken yaklasık 30 40 dakikada 1 kendi kendine spin atıyor 3 mause değiştirmeme rağmen çözemedim sanırım sistemsel bir sorun yaklasık 3 4 aydır ayı sorun çözemedim bir türlü. çoğu zaman direk alta kayıyor yada ust alt köşelere sürekli değişiyor
mouse la ilgili bir problem yoktur kanka bir format at bilgisayara yani böyle bir küçük şeyde hemen format atılmaz ama eğer çözemezsen yapıcagın tek çözüm çünkü sistemsel birşey olması lazım
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kullandığın mouse modellerinin hepsini söyleyebilir misin ona göre yardımcı olayım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
RAZER Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse RZ01-03150100-R3G1 ve
bloody V7MA HD Core3 aktif metal ayak 3200COI Oyuncu mouse diğerini bulamadım ama bu ikisin de aynı sorun devam etti.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
monster oyuncu mouse var onda bir sorun yok bence yenisini al muhtemelen mouseyle ilgili bilgisayarla alakası yoktur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka kabloyu çektiğin şekilde bir sorun olabilir usb portundan olabilir kablo dolanıp daha sonra kendi kendine açılıp mouseyi istemsiz hareket ettiriyor olabilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mouse la ilgili bir problem yoktur kanka bir format at bilgisayara yani böyle bir küçük şeyde hemen format atılmaz ama eğer çözemezsen yapıcagın tek çözüm çünkü sistemsel birşey olması lazım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İşletim sistemi teknik servisiyle iletişime geçebilirsiniz. Büyük ihtimalle onlar tam olarak size yardımcı olabilirler.
Sadece ufak bir ipucu, nasıl iletişim kurabilirsin bilgim yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
belirli bir programı açıncamı oluyor mesela bi aralar valorantta maus haraket etmiyordu sadece valorantı açınca bilgisayarda hiçbiryerde maus kullanılmıyordu belki bu yüzdendir maus da sorun yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...