100 tl ye 'everese' işimli markayı tavsie ederim gerçekten çok memnunum ve mause pad ile beraber veriliyorHocam mause almayı düşünüyorum 200 TL max en iyi gaming mause tavsiyeleri nelerdir
Dostum ellerim çok büyüklogtech G300 s kullanmanı fazlasıyla tavsiye edeeim tek eksisi elin büyük ise küçük gelebilir
benimde knk ben a101 mouse u kullanıyom amcamda o var bayağı iyi elim biraz küçük olsa keşkeLogitech g402 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
Post automatically merged:
Dostum ellerim çok büyük
G402 ya da bloody v7 arasında kaldım bendebloody v7 ma
makro kullanacaksan en iyisi bloody diyebilirim. mükemmel bir donanımsal makro sistemi var.G402 ya da bloody v7 arasında kaldım bende
Hocam bazı yorumlarda g402 nin makro konusunda daha iyi olduğunu okudummakro kullanacaksan en iyisi bloody diyebilirim. mükemmel bir donanımsal makro sistemi var.
Dostum elim normalden baya büyük bu zamana kadar hep küçük kaldı mause ler elimdeg300s tavsiye etmiyorum elin benimki gibi büyükse eğer![]()
mause az küçük kalıyor
ama g300 ayrı bi küçük kanka kesinlikle önermiyorum o zmana pişman olursunDostum elim normalden baya büyük bu zamana kadar hep küçük kaldı mause ler elimde
Unlostun yaptığı sistemi almayı düşünüyorum o siteden g402 de var bloody v7 yok o yüzden hepsini bir yerden alayım dedim bloody için başka yere girmeyeyim dedim yorumları da hoşuma gitti ama bloody nin o yüzden arada kaldımama g300 ayrı bi küçük kanka kesinlikle önermiyorum o zmana pişman olursun