Mause ve Klavye donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu pcde oyun oynarken veya bi iş yaparken mause aniden gidiyo klavyede aynı şekilde numlock ışığı yanmıyo hani flaş takıp çıkarırsın ya o ses geliyo sonra gidiyo 6 usb giriş yeri var hepsini deniyom oluyo sonra tekrar bozuluyo yeniden başlatmak zorunda kalıyom şimdi sorun mausedamı yoksa pc demidir?benim tahminim pc de 5-6 yıllık pc,mausu başka pc de denemedim

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Mouse eski ise o şekilde donmalar oluyor ancak klavye mouse aynı anda donuyorsa sorun usb çıkışlarından olmalı ben 1 usb ye takılan usb çoğaltıcı aldıydım 15 tl ye kargo dahil o mesela belli bir aralıkla bir anda donuyordu 1 sn liğine sonra geri geliyodu klavye mouse bi saniyeliğine felç bunun gibi olabilir diyorum yapabilirsen usb çıkışlarını değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dediğin gibi sorun pcden büyük ihtimalle bir bilgisayarcıya danışmanı tavsiye ederim sıklıkla oluyorsa.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir ara bana da oluyordu böyle sonra düzeldi ama nasıl düzeldi bilmiyorum ama usb de sorun olabilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mouse eski ise o şekilde donmalar oluyor ancak klavye mouse aynı anda donuyorsa sorun usb çıkışlarından olmalı ben 1 usb ye takılan usb çoğaltıcı aldıydım 15 tl ye kargo dahil o mesela belli bir aralıkla bir anda donuyordu 1 sn liğine sonra geri geliyodu klavye mouse bi saniyeliğine felç bunun gibi olabilir diyorum yapabilirsen usb çıkışlarını değiştir
yaparımda şimdi uzmandan yardım almak lazım en iyisi pc ciye götürmek benim fikrimde aynı usb çıkışlarında sorun vardır

Dediğin gibi sorun pcden büyük ihtimalle bir bilgisayarcıya danışmanı tavsiye ederim sıklıkla oluyorsa.
kardeşim çok sık oluyo cs atıyom oyunun ortasındayım mause donuyo ölüyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...