asus yeni çıkardı incecik bi pad i var maose kayıyor harika kesinlikle deneyin siyah renkli alınmausepad önerisi olan var mı?
Ya mousepadin RGB'si iyi olmuyor gibi kullanıyor musunuz siz? Bende o tarz bir mousepad gördüm, eğer kablo kirliliği yaratmıyorsa masada alabilirim belki.mkey rgb güzel. öneririm boyutuda büyük
ben değil ama dayım kullanıyordu. (daha büyük versiyonunu tabi) normal bi mousepad kayması felanda yoktu ısıkta cok göz carpıcı değil. dısardan bakanlar için güzel. kablo kirliliğine gelceksek laptopta kirlilik olur ama masaüstüne olmazYa mousepadin RGB'si iyi olmuyor gibi kullanıyor musunuz siz? Bende o tarz bir mousepad gördüm, eğer kablo kirliliği yaratmıyorsa masada alabilirim belki.
Laptop kullanıyorum ben, o zaman bana gelmez.ben değil ama dayım kullanıyordu. (daha büyük versiyonunu tabi) normal bi mousepad kayması felanda yoktu ısıkta cok göz carpıcı değil. dısardan bakanlar için güzel. kablo kirliliğine gelceksek laptopta kirlilik olur ama masaüstüne olmaz
bencede. alınmaz bende laptop kullanıyorum. ama dayımın masaüstünde hic kalabalıklık yoktu (masanın altından geçtiği icin)Laptop kullanıyorum ben, o zaman bana gelmez.![]()