Mavi Ekran Hatası Aldım Detay Aşşağıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar, herkese iyi forumlar diliyorum.
Hataya gelirsek. Lol Oynarken birden Mavi Ekran Aldım ve Pc Kapandı. Script Kullanıyorum. Windows Defender Açık ve Sadece Scripte izin verdim. Script mi yaptı yada Script Hilesinden Mavi Ekran sorunu alan oldu mu ? ne yapayım. Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtirseniz Sevinirim.
Dipnot: Mesaj Kasmak için Boş/ Spam mesaj atmayın raporlarım, hesabınız banlanır, gerek yok :)

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Mavi ekran ile karşılaşmadan önce son zamanlarda bir değişiklik yaptın mı? Sürücü güncellemesi? Sistem güncellemesi?
AV veya Firewall gibi sisteme entegre olan ve sistem bütünlüğünü bozacak bir yazılım yükledin mi?
Bunun dışında HDD/SSD kontrolü sağlayarak bir analiz çıkartabilirsiniz, çok kapsamlı ve altında onlarca sebebin yatacağı bir konudur bu.

Başlattan çalıştıra gel, CMD yaz açılan komut penceresine chkdsk /r yazdıktan sonra enter'e bas.
"CHKDSK windows’un sabitdisk test ve hata giderme yazılımıdır."
-- Sistemin sonraki başlatılmasında bu birimin gözden geçirilmesini zamanlamak ister misiniz? (E/H) sorusuna E ye basarak onay verin. Bilgisayarınız yeniden başlatıldığında disk taraması başlayacaktır. Bu şekilde sorunun HDD/SSD kaynaklı olup olmadığını anlama şansı doğacaktır.
Denedikten sonra geri dönüş sağlayabilirsin, iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mavi ekranı tekrar alırsan çıkan ekranda altta hataya neden olan şeyin bilgisini veriyor ya o hatayı buraya at ya da komple mavi ekranın fotosunu çekip at yoksa kolay çözüm üretemeyiz.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum aldığın mavi ekran hatasını ss alıp arabilirmisin hata kodu ile neden mavi ekran hatası aldığını bulabilirsin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...