Çözüldü Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Laptop Asus 6 yıllık şarjdan çıkarınca 1 dk sonra felan mavi ekran hatası veriyor bu sürekli oluyor şarjdayken bir sorun yok sizce sebebi ne olabilir 2 sene önce temizletmiştim yine temizletmem gerekir mi işlemciyi vs. ?

Çözüm
bide 2 sene geçmiş temizletmemişsin bence sen temilet 2 ayda benim pc toz gübür icinde kalıyor ve bazen bebnde alıyorum mavi ekran fakat fazla zaman gecmeden tekarar kurulumlarımı ve formatimi icini temizleyip işlemcinin ozel macununa kadar tekrar calıstırıyorum mis gibi de beni idare ediyor :)
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aslinda temizlikle bir alakasi yok bataryadaki farkli gelen voltajlarin bir kismi gelmiyor olabilir. Ayni notebooktan bulup onun bataryasi ile deneyebilirsin yada bataryayi sokup direk fisten calistirinca da ayni sikinti oluyormu abkabilirisin

Üye
7 HİZMET YILI
Aslinda temizlikle bir alakasi yok bataryadaki farkli gelen voltajlarin bir kismi gelmiyor olabilir. Ayni notebooktan bulup onun bataryasi ile deneyebilirsin yada bataryayi sokup direk fisten calistirinca da ayni sikinti oluyormu abkabilirisin
usta pcden hiç anlamam yani program felan anlarımda tamir vs işlerinden içini bile temizlemeyi ben yapmıyorum bişey olur diye

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
usta pcden hiç anlamam yani program felan anlarımda tamir vs işlerinden içini bile temizlemeyi ben yapmıyorum bişey olur diye
Cok fazla zarar vermeden yaparsan yapabilirsin ama hic ellemiyim diyorsan bi servisten destek almani oneririm. Ama bilgisayar calisiyor yani fiste senin sikinti bataryanin voltajiyla alakali tekrardan soyluyorum. 2-4-8-12-17-19 v degisken voltajlar var o bataryada varsa cevrende birisi onun bataryasini tak dene

Üye
7 HİZMET YILI
Cok fazla zarar vermeden yaparsan yapabilirsin ama hic ellemiyim diyorsan bi servisten destek almani oneririm. Ama bilgisayar calisiyor yani fiste senin sikinti bataryanin voltajiyla alakali tekrardan soyluyorum. 2-4-8-12-17-19 v degisken voltajlar var o bataryada varsa cevrende birisi onun bataryasini tak dene
çevremde ablamın var laptop ama iş yerinden verdiler o izin vermez kolay kolay kimse izin vermez bataryaya bizim taraf biraz garantici napcam bilmiyorum şarjdan çıkarmasam zevki cıkmıyor sürekli kabloyla girmek zorundayım sen sıkıntı bataryadandır diyorsun yani temizlik yapmam bişey değiştirmez dimi

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hocam format at sen en iyisi windows da kurdur bilgeseyarcıya mis gibi kullan bidaha gelmez mavi ekran neyden kaynaklı tam bir bilgi paylaşmamızsın düzeltilir araştırma yap biraz

Üye
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bide 2 sene geçmiş temizletmemişsin bence sen temilet 2 ayda benim pc toz gübür icinde kalıyor ve bazen bebnde alıyorum mavi ekran fakat fazla zaman gecmeden tekarar kurulumlarımı ve formatimi icini temizleyip işlemcinin ozel macununa kadar tekrar calıstırıyorum mis gibi de beni idare ediyor :)

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ooo dostum 2 yılda bi temizlik yapman + termal macunun yenile bide güzel bi format dediklerimi yapıp hala mavi ekran veriyosa zamanı dolmuş pc nin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sarjdan cıkardıktan sonra mavı ekran verıyorsa eger ki bataryanı değiştir. mavı ekran hatası da verıyorsa eger zaten format at dırek ama once bataryayı degıs yoksa formattan sonra da aynısı olur

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle sistemle alakası yoktur bu durumun genellikle donanımla alakalı eğer laptop ise yapabileceğin pek birşey yok dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...