birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Evet arkadaşlar wolftü hileyi injekte ettikten sorna oyuna girince mavi ekran hatası verıyor çözümünü bilen varmı .?
Windows 10 2004 sürümünde çalışmamaktadır. Aynı sürüm bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum. İyi forumlar.Unuttum kanka da 2 3 kere hep aynı hata oluyor sadece wolfü ve hileyi injekte ettiğimde
Unuttum kanka da 2 3 kere hep aynı hata oluyor sadece wolfü ve hileyi injekte ettiğimdebirçok nedeni olabilir. mavi ekran verirken ekranda yazan hata kodunu yazma şansın varmı?
Windows 10 2004 sürümünde çalışmamaktadır. Aynı sürüm bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum. İyi forumlar.Unuttum kanka da 2 3 kere hep aynı hata oluyor sadece wolfü ve hileyi injekte ettiğimde
Baya ugraşmıştım 50 yorumdan 300 kadar kastım ama bi bakarsın desteklemıyor ):Windows 10 2004 sürümünde çalışmamaktadır. Aynı sürüm bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum. İyi forumlar.
Konu da 2004 sürümü desteklememektedir yazmaktaydı neden doğruca okumadınız?Baya ugraşmıştım 50 yorumdan 300 kadar kastım ama bi bakarsın desteklemıyor ):
Ne bilim kanka bi an hecan yaptım okumadım neyse benim hatam boşver saol yardımın içinKonu da 2004 sürümü desteklememektedir yazmaktaydı neden doğruca okumadınız?