Çözüldü PUBG Mobile hilesinde mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileyi aktif hâle getirdiğimiz zaman, sistem mavi ekran hatası veriyor. Hata: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.
Hiçbir şekilde hileyi çalıştıramıyoruz. Bu konu hakkında düzeltme sağlar mısınız rica etsem?

Mavi ekran hatası, oyunu açacağın değil, hileyi aktif ediyoruz siteden. O aşamada mavi ekran hatası veriyor. Hile tam aktif olacak, mavi ekran hatası veriyor.
Windows sürümüm: 22H2 - 19045.4170

Hileyi deneme tarihi: 18.03.2024.
Saat: 23.00.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorunumu Çözdüm windows sürümü düşürmeye gerek yok Windows sürümüm: 22H2 - 19045.4170 sürümde çalışıyor. Mavi ekran hatasını vermesinin sebebi antivirüs programı kullandıgım için (avast) anti virüsü kaldırdım mavi ekran hatası vermiyor hile çalışıyor açılıyor ancak esp görme hile özellkileri çalışmıyor bunun sebebi oyun (64bit) oldugu için. Gameloop sildim denetim masasından geçmiş çerezleri sildim %temp% sildim C diskini temizledim gereksiz dosyaları oyunu kendi sitesinden 32 bit olarak indirdim kurdum hile sorunsuz çalışıyor. Windowsun kendi virüs programı defenderi devre dışı bıraktım güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Ayrınca hileyi hızlı enjekte etmek için chrome tarayıcımı sıfırladım eklentılerin hepsini kaldırdım. şuan...
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba, 21H2 sürümünden sonraki bütün sürümlerde genelde bu hile çalışmıyor veya hatalar veriyor sizin sürümünüz şuan 22H2 windows 10 21H2 olarak değiştirirseniz sorununuz çözülecektir.
PUBG hilesinin en stabil çalıştığı windows 10 sürümleri :x64 1607, 1809, 1903, 1909, 20h1, 20h2, 21H2.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sorunumu Çözdüm windows sürümü düşürmeye gerek yok Windows sürümüm: 22H2 - 19045.4170 sürümde çalışıyor. Mavi ekran hatasını vermesinin sebebi antivirüs programı kullandıgım için (avast) anti virüsü kaldırdım mavi ekran hatası vermiyor hile çalışıyor açılıyor ancak esp görme hile özellkileri çalışmıyor bunun sebebi oyun (64bit) oldugu için. Gameloop sildim denetim masasından geçmiş çerezleri sildim %temp% sildim C diskini temizledim gereksiz dosyaları oyunu kendi sitesinden 32 bit olarak indirdim kurdum hile sorunsuz çalışıyor. Windowsun kendi virüs programı defenderi devre dışı bıraktım güvenlik duvarını devre dışı bıraktım. Ayrınca hileyi hızlı enjekte etmek için chrome tarayıcımı sıfırladım eklentılerin hepsini kaldırdım. şuan sorunsuz çalışıyor her kafadan başka fikir ses çıktıgı için sorunun çözümüne ulaşmak biraz zaman aldı ben sorunumu çözdüm teşekkürler iyi forumlar.
Konu kilit.

Windows 10 pro 64 bit kullanıyorum
Windows iso sürümü : 19045.4170
Windows güncellemelerin hepsi güncel durumda.
Tarih : 20.03.2024 Saat : 15:35

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...