Çözüldü Mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bilgisayarda sürekli mavi ekran hatası alıyordum. Bilgisayara format attım ve kasa iç temizliğini yaptım ve bütün parçaların fiziksel olarak ve yuvalarına tam oturduğunu kontrol ettim. Format ve temizlikten sonra bir kaç gün boyunca sorun yokken yeniden başladı.

Sistem 1050 ti 8 gb ram i52500k

Şuan pcde frostpunk ve mound and blade warbant yüklü. Bazen boş ekranda bile donuyor

Mavi ekran hatası
Durdurma kodu :video tdr failure
Başarısız : nvlddmkm.sys

Çözüm
Format belki düzeltebilir ama mavi ekranlar genelde donanımsaldır. Aldığınız hataya ekran kartı sebep olmuş olmalı. Format attıktan sonra mavi ekran alırsanız Minidump dosyalarını paylaşırsınız.
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
driver ı manuel olarak nvidia sitesinden indirmeyi dene. ya da internette gördüğümü çözüme göre bu adımları uygulayabilirsin.

1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD’yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.

NOT:CMD ekranında masaüstü konumuna gelmek için “cd C:\Users\’Oturum kullanıcı adı’\Desktop\” yapmanız yeterli.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
driver ı manuel olarak nvidia sitesinden indirmeyi dene. ya da internette gördüğümü çözüme göre bu adımları uygulayabilirsin.

2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.

NOT:CMD ekranında masaüstü konumuna gelmek için “cd C:\Users\’Oturum kullanıcı adı’\Desktop\” yapmanız yeterli.
Hemen deniyorum
Post automatically merged:

aygıt yöneticisine baktığım zaman

3. Adımdaki nvlddmkm.sy_ dosyasını bulamadım arattım ama çıkmıyor ve bunlar denerken mavi ekran verdi ve şimdi bilgisayar açılır açılmaz anında mavi ekrana geçiyor sürekli

Son düzenleme:
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
intel gpu driver ı kurulu mu?

ayrıca ekran kartını başka bir cihazda test etme şansın var mı? donanımsal bir problem olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
alan yetersizliği, ekran kartının driverının güncel olmaması, aşırı ısınma, ve ya pc ni direkt düğmeye basarak kapatıyosan uzun sürede mavi ekran sorununu yapabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgisayarda sürekli mavi ekran hatası alıyordum. Bilgisayara format attım ve kasa iç temizliğini yaptım ve bütün parçaların fiziksel olarak ve yuvalarına tam oturduğunu kontrol ettim. Format ve temizlikten sonra bir kaç gün boyunca sorun yokken yeniden başladı.

Sistem 1050 ti 8 gb ram i52500k

Şuan pcde frostpunk ve mound and blade warbant yüklü. Bazen boş ekranda bile donuyor

Mavi ekran hatası
Durdurma kodu :video tdr failure
Başarısız : nvlddmkm.sys
ramlerini ram sağlık testinden geçirirmisin

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ekran kartını farklı bir cihazda deneyemiyorum. ısınma sorunu olamaz çünkü bazen pc açılır açılmaz mavi ekran veriyor .yeni format attım zaten .bilgisayarı test programına soktum herhangi bir ram hatası almadım sadece SERIOUS: 2022-07-21 22:59:12, 2D Graphics, Error setting up GPU memory test hatası aldım testi başlatır başlatmaz .ayrıca bazı ofline oyunlar için wemod adlı hile uygulaması kullanıyorum . acaba bu program yüzünden olabilir mi ?
Post automatically merged:

intel gpu driver ı kurulu mu?

ayrıca ekran kartını başka bir cihazda test etme şansın var mı? donanımsal bir problem olabilir.
deneme şansım yok ve sanırsam intel gpu driver yüklü değil yüklemedim kendim
fazla anlamıyorum pc işinden

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlk olarak driverlar güncel mi? 2. olarak driverlar gücelse format attınmı?
Format attım ve bütün driverlar güncel. Hatta ekran kartı driverini ddu ile kaldırıp manuel şekilde kurdum ama düzelmedi. Bazen 10 dakika içinde mavi ekran veriyor bazen bir kaç saat sonra

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Format belki düzeltebilir ama mavi ekranlar genelde donanımsaldır. Aldığınız hataya ekran kartı sebep olmuş olmalı. Format attıktan sonra mavi ekran alırsanız Minidump dosyalarını paylaşırsınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...