Hemen deniyorumdriver ı manuel olarak nvidia sitesinden indirmeyi dene. ya da internette gördüğümü çözüme göre bu adımları uygulayabilirsin.
1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD’yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.
NOT:CMD ekranında masaüstü konumuna gelmek için “cd C:\Users\’Oturum kullanıcı adı’\Desktop\” yapmanız yeterli.
aygıt yöneticisine baktığım zamandriver ı manuel olarak nvidia sitesinden indirmeyi dene. ya da internette gördüğümü çözüme göre bu adımları uygulayabilirsin.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
NOT:CMD ekranında masaüstü konumuna gelmek için “cd C:\Users\’Oturum kullanıcı adı’\Desktop\” yapmanız yeterli.
3. Adımdaki nvlddmkm.sy_ dosyasını bulamadım arattım ama çıkmıyor ve bunlar denerken mavi ekran verdi ve şimdi bilgisayar açılır açılmaz anında mavi ekrana geçiyor süreklidriver ı manuel olarak nvidia sitesinden indirmeyi dene. ya da internette gördüğümü çözüme göre bu adımları uygulayabilirsin.
ramlerini ram sağlık testinden geçirirmisinBilgisayarda sürekli mavi ekran hatası alıyordum. Bilgisayara format attım ve kasa iç temizliğini yaptım ve bütün parçaların fiziksel olarak ve yuvalarına tam oturduğunu kontrol ettim. Format ve temizlikten sonra bir kaç gün boyunca sorun yokken yeniden başladı.
Sistem 1050 ti 8 gb ram i52500k
Şuan pcde frostpunk ve mound and blade warbant yüklü. Bazen boş ekranda bile donuyor
Mavi ekran hatası
Durdurma kodu :video tdr failure
Başarısız : nvlddmkm.sys
deneme şansım yok ve sanırsam intel gpu driver yüklü değil yüklemedim kendimintel gpu driver ı kurulu mu?
ayrıca ekran kartını başka bir cihazda test etme şansın var mı? donanımsal bir problem olabilir.
Format attım ve bütün driverlar güncel. Hatta ekran kartı driverini ddu ile kaldırıp manuel şekilde kurdum ama düzelmedi. Bazen 10 dakika içinde mavi ekran veriyor bazen bir kaç saat sonraİlk olarak driverlar güncel mi? 2. olarak driverlar gücelse format attınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?