Mavi Ekran Hatasından Kurtulamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Minidump dosyalarını gerekli yerlere paylaşır mısın buradan isim veremiyorum googleda aratırsan dediğim siteyi anlayacaksın
Memtest86 Sonuçlarını paylaş
Hdtune ile hdd sdd ne varsa hepsini test et (hehalth & errorscan)
Ben de 1 2 hafta önceye kadar mavi ekran hatası alıyordum sürekli fivem giriyorum mavi ekran cs giriyorum mavi ekran adobe uygulamaları kullanıyorum mavi ekran lol giriyorum mavi ekran güncelleştirmeleri kapatmıştım açıp güncelledim düzeldi belki sende de böyle bir sorun olmuş olabilir diye yazdım
Bir de hata koduyla arama yap mavi ekran verdiğinde bilgisayarı yeniden başlatma ki minidump oluşsun (yeniden başlatan çok var bu sebeple söyledim) @bayram22
Hdtune;
Memtest86;

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ramleri denedim diyorsun ekran kartına baktınmı hiç

İşlemcin nedir işlemcin dar bogaz yapıp pc yi sıkıştırabilir

Harddisk ten olduğunu sanmıyorum

Mavi ekran kodunu çekseydin bari

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar;
Ram testini bilgisayar açılınca yapamazsınız. Öncelikle kimse sormamış ama sorayım bilgisayar masa üstümü dizüstümü eğer bilgisayar masa üstü ise ramlardeki sorunda en çok bu hatayı vermektedir. Mavi ekrandada verilen kodda baktığınızda googleden zaten ramden aldığınız hatanın karşılığı olduğunu görecekseniz. Eğer bu hata hard diskte ise hardiskinizin ortasında bulunan disklere yazım rpm dediğimiz hızın sekmenlerinde bir aksaklıktan dolayı sizlere bu hatayı vermektedir. Bu hatayı chandisk ile çözebilirsiniz. Bunları yaptığınız halde hiç bir şekilde düzelme ve normale dönüş yoksa eğer . İşlemcinin dişlerininde sorun veya anakarttın yollarında var demek oluyor inşallah bunlar değildir. İyi günler sorunsuz ve sağlıklı günler dilerim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ramdan şüpheleniyorum ama kesin bir şey söyleyemem tabi

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk ramda sıkıntı yoksa tek secenek harddısk

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Son 3 gündür bilgisayarı açarken bile bende mavi ekran hatası alabiliyorum günde 2 kere falan yaşıyorum bunu. Tertemiz bilgisayar virüs bulunma ihtimali 0. Anlayan birisi varsa banada yardımcı olursa sevinirim. (Windows 10 - Bilgisayar 2 hafta önce alındı- Ramlar vs yerinden çıkarılıp tekrardan takıldı yani kontrol edildi) Teknik bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı Bir Tamirciye Veya Teknik Desteğe götürmeni Öneririm fazla kurcalama bence .

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynı sorun arkadaşımdada vardı harddiski problemliydi değişitrdi oldu ama seninkini tam olarak bilemiyorum

Üye
6 HİZMET YILI
sorun devam ediyor maalesef hepsini denedim
Post automatically merged:

sorun devam ediyor maalesef hepsini denedim
Windows 10 son Güncellemelerden olduğunu fark ettim daha çözüme ulaşamadım ama sorunları azalttım hata kodu bir tane değil yazan arkadaşlar için her mavi ekranda farklı sorunlar alıyorum youtube da dar boğazıda çözemedim arkadaş yazmış oyunda kapanmayan bilgisayar youtube da kapanır mı sizce şu an güncellemeleri kaldırıyorum sonucu yazarım donanım testlerinde birşey çıkmadı.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
harddisk eskiyle kurtul ondan
bilgisayarı alalı 1 sene olamadı ama tavsiyen için teşekkür ederim :D
Post automatically merged:

Sorun Ekran kartının son güncellemesindeymiş arkadaşlar format atıp driverları kurdum ekran kartının driverı kurulu ama en son değil en sondan bir öncekini kurdum sıkıntı yok ilginizden ötürü teşekkür ederim :D

Kim ne oluyorsa Allah mübarek etsin
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
harddiskten kaynaklanıyordur

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hard disk sıkıntılı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tam olarak hata kodu nedir

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hata kodu araştır birçok nedeni olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...