23 Eki 2016 #1 ALİBY2 A Onaylı Üye Katılım 12 Eyl 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Video Bana Aittir Sorumluluk Bana AİT Deildir[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Mavi Ekran Saka Virüsü Kodu Kod Cok Uzun Olduğu İçin :[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]link:[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Video Bana Aittir Sorumluluk Bana AİT Deildir[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Mavi Ekran Saka Virüsü Kodu Kod Cok Uzun Olduğu İçin :[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]link:[/FONT][font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [/FONT]
23 Eki 2016 #2 xtufanx145x X Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Saygılar. Ben size ağabey diye hitap edeyim o zaman. Smile Saygılar. Ben size ağabey diye hitap edeyim o zaman. Smile
Saygılar. Ben size ağabey diye hitap edeyim o zaman. Smile Saygılar. Ben size ağabey diye hitap edeyim o zaman. Smile