Çözüldü Mavi ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
ınaccessible boot device windows 10 PC Asus kasa anakart Asus biosdan bı ayarın degistigini düşünüyorum driver kurduktan sonra oldu scp driver kurdum sonra yeniden başlatın bu hata aldım 3 gündür çozmedim bios 2006 model sata biçimden Ahci yaptım aynısı oldu ide yaptim aynı raid yaptım bu oldu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
raid yapınca siyah ekran oldu diskimde sıkıntı yoktur.

Biosum

Raid yapınca hatam

Çözüm
Nasi yapıldığını anlatirmisin knk sana zahmet numara yada inştagram verir bana özelden yaz ben nasıl yazıldığını bilmiyom teldn ISO dosyasını indirdim ama USB attım seçtim yükleme menüsü gelmedi şimdi yine deniyom yardım edersen sevinirim knk 4 gündür bunla ugrasiyom valla
Windows 10 iso linki:
Bu da UEFI kurulum videosu
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Diskte hata olmadığını düşünüyorsan işletim sistemin bozulmuştur. Flashınızı NTFS formatına çevirip tekrardan temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Dipnot: UEFI Kurulum yapmanız şart.

Üye
2 HİZMET YILI
Diskte hata olmadığını düşünüyorsan işletim sistemin bozulmuştur. Flashınızı NTFS formatına çevirip tekrardan temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Dipnot: UEFI Kurulum yapmanız şart.
Nasi yapıldığını anlatirmisin knk sana zahmet numara yada inştagram verir bana özelden yaz ben nasıl yazıldığını bilmiyom teldn ISO dosyasını indirdim ama USB attım seçtim yükleme menüsü gelmedi şimdi yine deniyom yardım edersen sevinirim knk 4 gündür bunla ugrasiyom valla

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Windows 10 iso linki:
Bu da UEFI kurulum videosu

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...