Uzman Üye
Daha demin freshte xerath ve lucian almıştım 4800 e, bir baktım mavi özleri 1350ye düşmüş hemen iade edip 1350ye aldım ikisini, haberiniz yoksa siz de yapabilirsiniz iadeyi eski aldığın fiyattan yapıyor 
Keşke dolar da bir gün bu fiyatlar gibi düşüşe geçse .d
aynen bu konuya bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-yeni-sampiyon-fiyatlari.261906/yeni mi geldi bu bende fiyatlar eski halinde duruyo
hocam sağ ol bilgi içinDaha demin freshte xerath ve lucian almıştım 4800 e, bir baktım mavi özleri 1350ye düşmüş hemen iade edip 1350ye aldım ikisini, haberiniz yoksa siz de yapabilirsiniz iadeyi eski aldığın fiyattan yapıyor![]()
O günlerde gelecek çok yakında umudunuzu kaybetmeyin çocuklarKeşke dolar da bir gün bu fiyatlar gibi düşüşe geçse .d
Çoğuna geldi sanırım bende mavi özlerimi biriktiriyorum iyi olduDaha demin freshte xerath ve lucian almıştım 4800 e, bir baktım mavi özleri 1350ye düşmüş hemen iade edip 1350ye aldım ikisini, haberiniz yoksa siz de yapabilirsiniz iadeyi eski aldığın fiyattan yapıyor![]()
Bilgilendirme için sağol hocam.Daha demin freshte xerath ve lucian almıştım 4800 e, bir baktım mavi özleri 1350ye düşmüş hemen iade edip 1350ye aldım ikisini, haberiniz yoksa siz de yapabilirsiniz iadeyi eski aldığın fiyattan yapıyor![]()
Valla bende yuumi aldim 6k ya iade edemedim aksamDaha demin freshte xerath ve lucian almıştım 4800 e, bir baktım mavi özleri 1350ye düşmüş hemen iade edip 1350ye aldım ikisini, haberiniz yoksa siz de yapabilirsiniz iadeyi eski aldığın fiyattan yapıyor![]()