hocam bunu biliyorum fakat 10k dan az takipçili olup mavi tik hesabına sahip olan hesaplar da vardostum bildiğime göre 10 k takipçi üzerinde storylerde yukarı kaldırma özelliği geliyor 100 k da mavi tık olayı geliyor instagrama mailden yazıyorsun.
başkan yüksek miktardan kastın ne acaba?mavi tik için 15-20 postun yuksek begenı veya görüntüleme istiyorlar buna ıstınaden hesabının yılına bakıorlar egerkı unlu bır ısım deılsen evrak ısteyebılıorlar benım bıldıklerım bunlar
hocam bende bunu diyorum lakin nasıl yapıldığına dair bi fikrim yok bende bunu soruyorum zatenmavi tik in takipçiyle ilgisi yok 2k takipçili mavi tikli bazı insanlar var.
Bir adamda gördüm.30K Takipçi ile mavi tik vardı?dostum bildiğime göre 10 k takipçi üzerinde storylerde yukarı kaldırma özelliği geliyor 100 k da mavi tık olayı geliyor instagrama mailden yazıyorsun.
instagrama kimlik bilgilerini ve fotografıı gönderiyorsun onaylarsa veriyor ama genelde ünlü isimlere veriyorlarİnstagram mavi tik alınması hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?