0.el Düzelttim konuyu kusura bakmayın bilmiyordum2. el mi, sıfır mı? ve konudaki yazıları normale çevir hepsinin renkli olması konu düzenine aykırı.
Tamamdırr Teşekkür EderimA7 alabilirsin.Hepsiburada'da indirimlerde 1700 TL'ye kadar bulabilirsin.
Tamamdır Bakicam Bi TEşekkür Ederim...Samsung A7'yi almana öneririm kuzenimde var geçen sene kasımda almıştı ve hayla kullanıyor kulaklığı vs bozulmamış ekran koruyucu olmadan 15 20 defa düşürmesine rağmen camı kırılmamış ve o telefonda pubg mobile'yi en yüksekde oynamıştım hiç bir şekilde kasma yok.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
eğer daha iyi bir piyasa araştırması yapabilirsen 1.800'e kadar düşürerek alabilirsin fiyatı.
not: konudaki yazıların neden hepsi renkli normale düzeltin.
Tamamdır Teşekkür Ederimm-general mobile gm 9 pro
-Xiaomi Redmi Note 7
-Xiaomi mi8 lite
-honor 8x
-galaxy m30
-galaxy a30
hepsi uzun süreli telefonlar
Xiaomi mi8 lite benimde hoşuma gidiyor ama bataryası düşük geliyor bana bataryası sağlam bi telefon lazım. Huawei mi8 lite güzel telefon bütcem yeter ona ama bu son olaylardan sonra huawei almaya bi korkum varDostum eger 2k yı hıc gecemem dıyorsan Xiaomi mi8 lite çok ıyı ama 100 200 daha koyarsan bence Huawei mate 20 lite al ben su an kullanıyorum cıdden tasarım olsun kamerası olsun çok ıyı
Dostum cidden korkmana hiç gerek yok huawei şu anda zaten kendi işletim sistemini yapıyor zaten huawei nin banlanması google içinde büyük bir kayıp yaparlarsa bile huaweinin piyasadaki yerini bırakacağını sanmıyorum elınden gelenı yapacaklardırXiaomi mi8 lite benimde hoşuma gidiyor ama bataryası düşük geliyor bana bataryası sağlam bi telefon lazım. Huawei mi8 lite güzel telefon bütcem yeter ona ama bu son olaylardan sonra huawei almaya bi korkum var