Max 2k'ya Uzun Süre Kullanışlı Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2k Bütcem var ve tam olarak hangi telefonu alıcağımı bilmiyorum aklımda xiaomi redmi note 7 var ama başka önerileriniz tavsiyeniz varsa söylermisiniz teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
2. el mi, sıfır mı? ve konudaki yazıları normale çevir hepsinin renkli olması konu düzenine aykırı.

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Samsung A7'yi almana öneririm kuzenimde var geçen sene kasımda almıştı ve hayla kullanıyor kulaklığı vs bozulmamış ekran koruyucu olmadan 15 20 defa düşürmesine rağmen camı kırılmamış ve o telefonda pubg mobile'yi en yüksekde oynamıştım hiç bir şekilde kasma yok.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

eğer daha iyi bir piyasa araştırması yapabilirsen 1.800'e kadar düşürerek alabilirsin fiyatı.

not: konudaki yazıların neden hepsi renkli normale düzeltin.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
-general mobile gm 9 pro
-Xiaomi Redmi Note 7
-Xiaomi mi8 lite
-honor 8x
-galaxy m30
-galaxy a30
hepsi uzun süreli telefonlar

Üye
7 HİZMET YILI
A7 alabilirsin.Hepsiburada'da indirimlerde 1700 TL'ye kadar bulabilirsin.

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2. el mi, sıfır mı? ve konudaki yazıları normale çevir hepsinin renkli olması konu düzenine aykırı.
0.el Düzelttim konuyu kusura bakmayın bilmiyordum
Post automatically merged:

A7 alabilirsin.Hepsiburada'da indirimlerde 1700 TL'ye kadar bulabilirsin.
Tamamdırr Teşekkür Ederim
Post automatically merged:

Samsung A7'yi almana öneririm kuzenimde var geçen sene kasımda almıştı ve hayla kullanıyor kulaklığı vs bozulmamış ekran koruyucu olmadan 15 20 defa düşürmesine rağmen camı kırılmamış ve o telefonda pubg mobile'yi en yüksekde oynamıştım hiç bir şekilde kasma yok.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

eğer daha iyi bir piyasa araştırması yapabilirsen 1.800'e kadar düşürerek alabilirsin fiyatı.

not: konudaki yazıların neden hepsi renkli normale düzeltin.
Tamamdır Bakicam Bi TEşekkür Ederim...

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum eger 2k yı hıc gecemem dıyorsan Xiaomi mi8 lite çok ıyı ama 100 200 daha koyarsan bence Huawei mate 20 lite al ben su an kullanıyorum cıdden tasarım olsun kamerası olsun çok ıyı

Economist
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
GM 9 Pro

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum eger 2k yı hıc gecemem dıyorsan Xiaomi mi8 lite çok ıyı ama 100 200 daha koyarsan bence Huawei mate 20 lite al ben su an kullanıyorum cıdden tasarım olsun kamerası olsun çok ıyı
Xiaomi mi8 lite benimde hoşuma gidiyor ama bataryası düşük geliyor bana bataryası sağlam bi telefon lazım. Huawei mi8 lite güzel telefon bütcem yeter ona ama bu son olaylardan sonra huawei almaya bi korkum var

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Xiaomi mi8 lite benimde hoşuma gidiyor ama bataryası düşük geliyor bana bataryası sağlam bi telefon lazım. Huawei mi8 lite güzel telefon bütcem yeter ona ama bu son olaylardan sonra huawei almaya bi korkum var
Dostum cidden korkmana hiç gerek yok huawei şu anda zaten kendi işletim sistemini yapıyor zaten huawei nin banlanması google içinde büyük bir kayıp yaparlarsa bile huaweinin piyasadaki yerini bırakacağını sanmıyorum elınden gelenı yapacaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...