Üye
Arkadaşlar max 4500 monitör dahil pc önerebilir misiniz eğer varsa
Gtx 1660 ti yaparsanız darboğaz olacaktır işlemciye yük bindiren oyunlarda.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu sistemi ekran kartını GTX 1660 ti yaparak alabilirsiniz
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Unlost un pcleri iyi sanıyorsunuz değil. Düşük anakart yerleştirip güçlü ekran kartı ve bunu besleyecek bir işlemci koyması hiç etik ve sağlıklı değil. Bir sistemi hazırlarken dengeli ve geleceğe dönük hazırlamak önemlidir.bazıları vatan demişte vatan pahalı be direk unlost un pcleri bence gayet iyi hemde ucuz
onları zaten değiştirebiliyorsun sevmediği veya beğenmedi bi özellik varsa değiştirir adam 3400 tl hemde daha değiştirmek için limiti varLütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Unlost un pcleri iyi sanıyorsunuz değil. Düşük anakart yerleştirip güçlü ekran kartı ve bunu besleyecek bir işlemci koyması hiç etik ve sağlıklı değil. Bir sistemi hazırlarken dengeli ve geleceğe dönük hazırlamak önemlidir.
Lütfen şöyle bilgiler vermeyin ben yoruldum size yazmaktan.VIP internet kafeye git ve oradan bir pubg kaldıran pc ye otur oradan sistem özelliklerine gir her şeyi not al, monitörü 2. elden alırsın diğerlerini 0 olarak alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum.