HeardQuarterTR
Seçkin Üye
E adam zaten bilmediği için bize soruyor. Beğenmekle ürün kalitesini nasıl anlayacak. Unlostun pcleri kötü. Unlostu severim adam da işine bakıyor hangisi en çok karı sağlıyorsa onu seçecek. Hem limit en fazla 300 TL oynar. Gidip 144hz bir monitör almak varken kim 75hz almak ister ki hem sistem daha kötü hem monitör.onları zaten değiştirebiliyorsun sevmediği veya beğenmedi bi özellik varsa değiştirir adam 3400 tl hemde daha değiştirmek için limiti var
Fikir söylemekte yasak ise bu forum neden var arkadaşım ? Adı üzerinde, forum ve bu bir konu.Lütfen şöyle bilgiler vermeyin ben yoruldum size yazmaktan.
İçinde ısınma ve wattman sorunlu bir ekran kartı Ryzen 5 1600 den daha pahalı ve daha düşük performanslı bir ekran kartı... Alınmaz!
Yalnız bu kısım fikir değil mantık ve bilgi kısmı oluyor. Eğer duygusal veya günlük bir konu olsa dediğin doğru olurdu ancak burası donanım yani teknik kısım.Fikir söylemekte yasak ise bu forum neden var arkadaşım ? Adı üzerinde, forum ve bu bir konu.
Konu bilgisayar mı bilgisayar.Yalnız bu kısım fikir değil mantık ve bilgi kısmı oluyor. Eğer duygusal veya günlük bir konu olsa dediğin doğru olurdu ancak burası donanım yani teknik kısım.
Cidden bilgiden mahrum... Her konuda haklı çıkma uğraşın beni benden alıyor. Konu fikir değil bilgi konusu git araştır gel öyle yorumunu yap mesaj kasmak için yapma. Adam gidecek bu bilgisayarı alacak. Onu da hesaba katın.Konu bilgisayar mı bilgisayar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?