MB Warband: Viking Conquest hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi şu sıralar Warband Viking Conquest e çok sardım. Oyun ciddi anlamda çoook zor yani hilesiz zor oynanır. Bende hileyle askerlerimi geliştiriyorum bildiğiniz gibi full spam CTRL+X yapmanız gerekiyor geliştirmek için. Ama bu askere belli bir tecrübe puanı eklediği için ve Viking Conquest te askerlerin rütbe atlamak için gerektiği tecrübe çok fazla olduğu için yaklaşık 50 kez X e basmam gerekiyor sadece 1 asker için ve bu insanı çok yoruyor. Herhangi bildiğiniz daha hızlı asker geliştirme hilesi var mı warband da eğer varsa lütfen yardımcı olunuz. İyi günler dilerim. (!!! makro kabul etmiyorum çünkü makro destekli ekipmanım yok !!!)

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
hileyle oynayınca böyle bi oyunda da çok bi zevki kalmaz gibi geldi kral yanlıs mı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla yağmalanan eşyaları almazsan askerlere tecrübe olarak gidiyordu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hileyle warband oynanmaz ama başka oyunlarda kullandığım bir programın warbanda da desteklendiğini gördüm. Programın adı WeMod çoğu kişi biliyor olabilir. Kendisi Oyunun steam üzerindeyse steamdeki oyunlarda trainer olarak kullanabilmeni sağlıyor. Zaten warbandında steamden değilse bir zahmet oynama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...