Üye
bence mcdonalds etleri daha tok oluyor tavsiye ederim herkese
+1 Eskiden tek Whopper menüye doyardık şimdi 2li menüler bile kesmiyor. Bende aynı şekil Köfteci Yusuf'tan tam boy ekmeklere döndüm.ben burger king derim ama git gide porsiyonları küçülttükleri için benim gözümde de küçüldüler çünkü yediğim burger den zevk alamıyorsun artık
karın duyurmalık değil atıştırmalık porsiyon gibi olmuş her menüsü
sipariş verirsek te köfteci yusuf tan artık
dostum biz her zaman açız yani makarnanın yanına ekmek arayan adamız+1 Eskiden tek Whopper menüye doyardık şimdi 2li menüler bile kesmiyor. Bende aynı şekil Köfteci Yusuf'tan tam boy ekmeklere döndüm.
valla sigara bile oldu 38 liraartan parayla bu yapıyor
![]()
içini bilmeden bişey diyemezsin tabikki ama ben 2sindende yemiyorumPC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever![]()
bende trendyol indirimleri kovalıyom yoksa zor alıyoz+1 Eskiden tek Whopper menüye doyardık şimdi 2li menüler bile kesmiyor. Bende aynı şekil Köfteci Yusuf'tan tam boy ekmeklere döndüm.
Burger king tek atar.PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
Favorim kasapdöner ama birini seçmek gerekirse ben burger king derdimPC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
Burger King Double menüleri aşırı uygun fiyat ve doyurucuPC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .