mc donalds tek yumruk atsa yarısı boşa gider ayrıca burgerking çok pahalıPC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever
hocam bende mc donalds'ın burgerlerini beğenemiyorum bir türlü burger king daha güzel yapıyor bugerleri , ama patates konusunda mc donalds kesinlikle daha üstün .Mc donalds taraftarıyım.Burger kıng itici geliyor porsiyon ve tat bakımından.
Her insanın damak tadı farklı olur bir şey diyemiyorum.hocam bende mc donalds'ın burgerlerini beğenemiyorum bir türlü burger king daha güzel yapıyor bugerleri , ama patates konusunda mc donalds kesinlikle daha üstün .
mc patatesleri cidden çok iyihocam bende mc donalds'ın burgerlerini beğenemiyorum bir türlü burger king daha güzel yapıyor bugerleri , ama patates konusunda mc donalds kesinlikle daha üstün .
Bu dönemde kesinlikle Burger King ama 2010 zamanlarında Mc Donals o çocuk menüsünün tadı başka hiçbir şeyde yoktu ucuz ve oyuncakları vs figür şeklinde kaliteliydi kaç yaşıma geldim hala çocuk menüsü almak isterdim.. (Maalesef ki artık eski kaliteli oyuncaklar yerine dandik karton vb şeyler veriliyor.)PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever
öğrenci derken yurtlarda kalırken ki halim aklıma geldi eve geldiğim zamanlar her içtiğim yediğim şeyin parasını söylerdim kendi kendime alışkanlık olmuştu iyicedostum biz her zaman açız yani makarnanın yanına ekmek arayan adamız
artık hazır alacağıma eve 1 kilo köfte 1 tavuk alıyorum daha iyi oluyor
300 lira yapıyor 3 kişi bir yerde yemek yesek aynı parayı vereceğiz
oturup evde kendimiz pişirip kendimiz yiyiyoruz dostum
daha hala öğrenci kafasında olduğumuz için cebi düşünüyoruz
Hala daha öyleyim yediğimin içtiğimin hesabını yaparım kız arkadaşıma da sürekli hatırlatıyorum şu pahalı mekanlardan uzak duralım diyeöğrenci derken yurtlarda kalırken ki halim aklıma geldi eve geldiğim zamanlar her içtiğim yediğim şeyin parasını söylerdim kendi kendime alışkanlık olmuştu iyice
aynen öyle reisHala daha öyleyim yediğimin içtiğimin hesabını yaparım kız arkadaşıma da sürekli hatırlatıyorum şu pahalı mekanlardan uzak duralım diyeöğrenci evi alemi bambaşka hele ki yemekleri
Burger king ve mc donalds önünden geçerken kız arkadaşınızın elini tutun ve bir iskender yemeğe götürün ben bu şekilde vaz geçirdim burgerdanaynen öyle reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?