McDonald's VS Burger King

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever :kaybear:
burger kingin patetesi daha çıtır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben olsam tat ve görsellik açısından Burger Kingi seçerdim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mcdonalds ya her bakımdan patatesleri falan daha beğeniyorum

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
açıkcası ikiside değil çok kötüler artık yani fiyatları bilmiyorum ama sanırım tavuk 70 küsür falan belkide daha fazla uzun zamandır takip etmiyorum ikisi arasında seçim yapacak olsam McDonald's derim 100 burger yediysem 80 i Burger King ama nedense McDonald's çok daha güzel yapıyor gibime geliyor
benden size tavsiye ikisinden de almayın kocaeli/izmitte oturanlar için yeşildağlar adında bir yer öneriyim yeni şehirde
hayatınızda böyle burger yememiş olucaksınız kesinlikle deneyin kocaelide olmayanlar için yeşildağlar kasap burger
veriyor bence kasap burger satan bir yerden alın hem taze taze hem daha lezzetli hemde sandığımız kadar pahalı değil
en son 2 hafta önce yemiştim tabi o zamanlar fiyatı 120 liraydı ne olduğu belli olmayan bu markalara vericeğime ona verdim pişman değilim midemden hiç çıkmasın istedim harikaydı

Üye
3 HİZMET YILI
bence ikiside çöp midesine ve cebine azıcık saygısı olan aklı başında insanın yiyeceği şeyler değil.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
bence ikiside çöp midesine ve cebine azıcık saygısı olan aklı başında insanın yiyeceği şeyler değil.
ben zaten 2'si arasından bir seçim yapın dedim , yoksa bende biliyorum hocam HD İskenderden iskenderimi yemeyi .

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oturup yiyecek isem mcdonalds fakat sipariş edecek isem burgerking neden bilmiyorum öyle alışmışım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
PC başında vakit geçirirken bazen yemek yapmaya zamanımız olmuyor ve genellikle yemek söylüyoruz genelde burger king veya mac donald's rekabeti oluyor bende sitedekilerin kaçı mac'ci kaçı burger'ci merak ettim cevaplarınızı alalım .
not : Yaprak Dönercisi forever :kaybear:
birini seç dersen burger king

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
While we spend time at the PC, sometimes we don't have time to cook and we usually eat, usually there is a burger king or mac donald's competition, so I was wondering how many of them are mac'ci and burger'ci, let's get your answers.
note : Leaf Dönercisi forever:kaybear:
MacDonald have great and fast service I love fast food Mostly I order from Macdonald

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yemek yapmaya vaktimiz olmuyor bahane hocam senin kalkıp yemek yapmaman için hiçbir sebep yok benim tercihim Burger King

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Mcdonalds hem daha ucuz hem daha güzel bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...