MCU'daki Fantastik Dörtlü Değişimi, Eksik Avengers Sorununu Daha da Şiddetlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

MCU'daki Fantastik Dörtlü Değişimi, Eksik Avengers Sorununu Daha da Şiddetlendiriyor

Marvel Sinematik Evreni'nin tarihindeki en kanlı sahneyi içeren Secret Invasion, bu anın dizide kaybolmasıyla boşa harcanıyor. Secret Invasion'un oyuncu kadrosu Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Fury'nin liderliğinde, Cobie Smulders'ın Maria Hill ve Ben Mendelsohn'ün Talos gibi MCU'nun geri dönen yıldızlarıyla, ayrıca Olivia Colman'ın Sonya Falsworth, Emilia Clarke'in G'iah ve Kingsley Ben-Adir'in Gravik olarak yeni katılan oyuncularla doludur. Dizi, Nick Fury'nin MCU'daki ilk başrol projesinde parlamasına izin veriyor ve sevilen Captain America: The Winter Soldier'a benzer bir hissiyatı var.

Adsız tasarım (1).png

Secret Invasion, Nick Fury'nin Blip sonrası yılları uzayda geçirdikten sonra Dünya'ya geri dönmesinin hikayesini anlatıyor. Karakter, Dünya'yı istila etmeye çalışan Skrullarla mücadele etmek üzere geri getirilirken, şekil değiştirme yetenekleri bu durumu çok zorlaştırmaktadır.​

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
f4 diyince hala John Krasinski nin nasıl harcandığı aklıma geliyor

Üye
2 HİZMET YILI
MCU benim için she hulktan sonra bitmiştir hocam anlamıyorum neden böyle bir karakter yaparlar

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Araya bir türk oyuncu gireydi keşke :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu değişikliklerin mcu'ya ne şekilde yansıyacağını büyük bir merakla bekliyorum şahsen ben

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eski marvelden eser yok eskiden bir kaç yılda film geliyordu vay vay diyorduk ne iyi olmuş şimdi izlemiyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...