Üye
Ne demek istedin kanka anlamadım 2 yıl garantisi var zaten de biraz detaylı anlatır mısın?bu tür yerlerden bilgisayar alırken garanti yapın diyeyalvarıyorlar yaptırmanıza gerek yok dostlar hiç bir şey olmuyor
Senin itopyadan attığın sistem kafama yattı peki şey sorcam biraz daha beklesem daha kampanyalı fiyat performans sistem gelir mi sence?Dostum i3-12100f iyi işlemci iyi değerler verir ama mesela i5-9400f %50 kullanılırken 90fps veriyorsa i3-12100f %80 kullanılırken 90fps verir demek istediğim oyun oynayacaksan atıyorum 2 saat sonra ısınma yapar buda dropların girmesine sebep olur daha çok i5 i7 işlemcilere bakmanı öneririm benim tercihimi sorarsan ben AMD işlemci tercih ederim. Üstüne
4000tl daha koyabilirsen bunuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eğer aynı fiyata istiyorsan buradan sadece işlemci olarak 5500ü 5600 olarak değiştirebilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
O siteye bağlı eğer ben daha fazla bekliyecem dersen itopyadan mediamarktan teknosadan tebilondan fırsat kovalamaya çalış yani ama itopyadan attığım sistemle oynayamayacağın oyun yok nerdeyseNe demek istedin kanka anlamadım 2 yıl garantisi var zaten de biraz detaylı anlatır mısın?
Senin itopyadan attığın sistem kafama yattı peki şey sorcam biraz daha beklesem daha kampanyalı fiyat performans sistem gelir mi sence?
2. el almak da olabilir fakat dolandırılmaktan korkuyorum bi de garantisi bitmiş olur mesela adam sağlam der arızalı çıkar al başına belayı daha fazla masraf çıkartır savcılıkla mı uğraşayımbence 2. el toplamak daha mantıklı bu fiyata
anladım yazdığım oyunlarda ve yeni çıkacak oyunlar vesaire kaç fps alırım senceO siteye bağlı eğer ben daha fazla bekliyecem dersen itopyadan mediamarktan teknosadan tebilondan fırsat kovalamaya çalış yani ama itopyadan attığım sistemle oynayamayacağın oyun yok nerdeyse
Valorantta 500-600 civarı alırsın2. el almak da olabilir fakat dolandırılmaktan korkuyorum bi de garantisi bitmiş olur mesela adam sağlam der arızalı çıkar al başına belayı daha fazla masraf çıkartır savcılıkla mı uğraşayım
anladım yazdığım oyunlarda ve yeni çıkacak oyunlar vesaire kaç fps alırım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?