Medimark'ta İndirimli Bilgisayar Buldum Fiyat Performans İçin Alınır Mı?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar mağazaya gittim bunu buldum sizce alınır mı fiyat performans bi pc istiyorum bütçem 15 küsürat Valorant, Pubg, Gta5 (Yeni çıkacak gta 6 kaldırır mı bunu da yazın)

Bu oyunlarda kaç fps alırım. Bide bu 15 bin küsura daha iyi bi pc var mı şu anda bilen yazabilir mi lütfen?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu tür yerlerden bilgisayar alırken garanti yapın diyeyalvarıyorlar yaptırmanıza gerek yok dostlar hiç bir şey olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum i3-12100f iyi işlemci iyi değerler verir ama mesela i5-9400f %50 kullanılırken 90fps veriyorsa i3-12100f %80 kullanılırken 90fps verir demek istediğim oyun oynayacaksan atıyorum 2 saat sonra ısınma yapar buda dropların girmesine sebep olur daha çok i5 i7 işlemcilere bakmanı öneririm benim tercihimi sorarsan ben AMD işlemci tercih ederim. Üstüne
4000tl daha koyabilirsen bunu

Eğer aynı fiyata istiyorsan buradan sadece işlemci olarak 5500ü 5600 olarak değiştirebilirsin

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu tür yerlerden bilgisayar alırken garanti yapın diyeyalvarıyorlar yaptırmanıza gerek yok dostlar hiç bir şey olmuyor
Ne demek istedin kanka anlamadım 2 yıl garantisi var zaten de biraz detaylı anlatır mısın?

Dostum i3-12100f iyi işlemci iyi değerler verir ama mesela i5-9400f %50 kullanılırken 90fps veriyorsa i3-12100f %80 kullanılırken 90fps verir demek istediğim oyun oynayacaksan atıyorum 2 saat sonra ısınma yapar buda dropların girmesine sebep olur daha çok i5 i7 işlemcilere bakmanı öneririm benim tercihimi sorarsan ben AMD işlemci tercih ederim. Üstüne
4000tl daha koyabilirsen bunu

Eğer aynı fiyata istiyorsan buradan sadece işlemci olarak 5500ü 5600 olarak değiştirebilirsin
Senin itopyadan attığın sistem kafama yattı peki şey sorcam biraz daha beklesem daha kampanyalı fiyat performans sistem gelir mi sence?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne demek istedin kanka anlamadım 2 yıl garantisi var zaten de biraz detaylı anlatır mısın?

Senin itopyadan attığın sistem kafama yattı peki şey sorcam biraz daha beklesem daha kampanyalı fiyat performans sistem gelir mi sence?
O siteye bağlı eğer ben daha fazla bekliyecem dersen itopyadan mediamarktan teknosadan tebilondan fırsat kovalamaya çalış yani ama itopyadan attığım sistemle oynayamayacağın oyun yok nerdeyse

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bence 2. el toplamak daha mantıklı bu fiyata

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence 2. el toplamak daha mantıklı bu fiyata
2. el almak da olabilir fakat dolandırılmaktan korkuyorum bi de garantisi bitmiş olur mesela adam sağlam der arızalı çıkar al başına belayı daha fazla masraf çıkartır savcılıkla mı uğraşayım :D

O siteye bağlı eğer ben daha fazla bekliyecem dersen itopyadan mediamarktan teknosadan tebilondan fırsat kovalamaya çalış yani ama itopyadan attığım sistemle oynayamayacağın oyun yok nerdeyse
anladım yazdığım oyunlarda ve yeni çıkacak oyunlar vesaire kaç fps alırım sence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2. el almak da olabilir fakat dolandırılmaktan korkuyorum bi de garantisi bitmiş olur mesela adam sağlam der arızalı çıkar al başına belayı daha fazla masraf çıkartır savcılıkla mı uğraşayım :D

anladım yazdığım oyunlarda ve yeni çıkacak oyunlar vesaire kaç fps alırım sence
Valorantta 500-600 civarı alırsın
Gtayı tam bilmiyorum ama çok alırsın(GTA 6 yıda kaldırır ve çok konforlu oynatır)
Pubg de çok iyi oynatır
İnternetten sistem gereksinimlerine baktığında anlaşılıyor zaten benim attığım itopyadaki sistemin üst seviye olduğu

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Dostum sana şunu söyliyeyim sen kendin aktif olarak bilgisayarı toplarsan çok iyi olur fakat eğer diyorsanki ben bilgisayar toplamaktan anlamıyorum bilmiyorum mediamarktan alabilirsin normal bi şekilde ama bilgisayar hakkında illaki az çok bilgin olması lazım mesela işte işlemcisidir ramıdır vb.