Seçkin Üye
Mekanik klavye almak istiyorum
İyi bir klawye almak istiyorum marka model olarak yazarsan cok sevinirim bütçeyi aşmamak şartıylarazer veya logitech marka almanı tavsiye ederim.
Aynen ses olacak hacı Red switchleri sevmiyorumGamepower Razer ve Asus rog almani tavsiye edrrim kendim Blue switch kullaniyorum eger ses seviosan Blue alabilirsin ama çok az bole sadece ben duyim diosan Kahverengi switch senin için daha iyi olcaktır dostum.
Ses seviosa Blue switch Asus roglara bakmanı tavsiye ederim.İyi bir klawye almak istiyorum marka model olarak yazarsan cok sevinirim bütçeyi aşmamak şartıyla
Post automatically merged:
Aynen ses olacak hacı Red switchleri sevmiyorum
Yarın hemen Bi vatana gideyim bakayım sağ olunSes seviosa Blue switch Asus roglara bakmanı tavsiye ederim.
bütçeniz ne kadarİyi bir klawye almak istiyorum marka model olarak yazarsan cok sevinirim bütçeyi aşmamak şartıyla
Post automatically merged:
Aynen ses olacak hacı Red switchleri sevmiyorum
rampage önerebilirim red switch kullanıyorum hissiyatı güzel çok fazla da ses yapmıyor hangisi daha fazla ses yapıyor tam hatıralayamadım ama kullanışı gayet güzel fiyat performans ürünüydü zamanında şuan fiyatlarını tam bilmiyorum ama önerebileceğim bir klavyedir.Mekanik klavye almak istiyorum