mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
500-800 TL arası
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Altec lansing alGK8614GW (Red Switch) almayı düşünüyorum ancak adamakıllı hiç inceleme yok o yüzden aşırı kararsız kaldım. Gamepower klavyelerinde kronik sorun varmış o yüzden onlara da güvenemedim hiç. Uzun süreli 500-800 TL arası mekanik klavye kullanan var mı tavsiye edebileceği? Diğer forumlarda herkes Rampage'yi kötülemiş, yay sesi falan geliyormuş. Dandik yapılmış, öyle sorunları varmış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri
ben kullanmıyorum ama herkes öneriyor

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gamepower ogre rgb mavi switch kullanıyorum yakın zamanda kırmızı switch'ini arkadaşıma aldırdım ikimizde gayet memnunuz ben uzun süredir kullanıyorum herhangi bir yıpranma, silinme vs. olmadı. Alırsan eğer pişman olacağını düşünmüyorum. Daha iyileri senin olur inşallah kardeşim :)

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka rampage al bence gamepower biraz sıkıntılı tuşları çabuk yıpranıyor ben kullandım param boşa gitti

Bilirsin insanlar değişmez değişen zamandır
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Rampage al kanka 2 yıldır rampage klavye kullanıyorum hiç bir sorun yok rahatlıkla alabilirsin. :catshock:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gamepower ogre rgb mavi switch kullanıyorum yakın zamanda kırmızı switch'ini arkadaşıma aldırdım ikimizde gayet memnunuz ben uzun süredir kullanıyorum herhangi bir yıpranma, silinme vs. olmadı. Alırsan eğer pişman olacağını düşünmüyorum. Daha iyileri senin olur inşallah kardeşim :)

Gamepoweri arkadaşım sipariş etti onu bekliyorum

Kanka rampage al bence gamepower biraz sıkıntılı tuşları çabuk yıpranıyor ben kullandım param boşa gitti

rampage olabilir ya bilmiyorum 3 marka arasında kaldım gamepower,altec,rampage şu aocada bi bakıyımda

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gamepower neden kötülenmiş ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım bence uygun fiyatlı ürünleri de var kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gamepower neden kötülenmiş ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım bence uygun fiyatlı ürünleri de var kullanabilirsin

ürünün yorumlarına baktımda çoğu kişi tuş bozuldu yay sesi var fln gibi yorumlar yapmış oyuzden emin olamadim gerçi adam akıllı kullanmamışta olabilirler

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sırf ucuz diye Rampage, Everest gibi markalar tercih edilmemeli. Klavyelerin çoğu kronik sorunlu ve bir süre sonra basmama gibi sorunları oluyor. Kısacası paranla rezil oluyorsun. Aynı şekilde Logitech G213 de kronik sorunlu. Geçtiğimiz zamanlarda Logitech G213'ü garantiye gönderen birisine yeni bir klavye göndermişlerdi. Firma da klavyenin kronik sorunlu olduğunu kabul etmiş olsa gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sırf ucuz diye Rampage, Everest gibi markalar tercih edilmemeli. Klavyelerin çoğu kronik sorunlu ve bir süre sonra basmama gibi sorunları oluyor. Kısacası paranla rezil oluyorsun. Aynı şekilde Logitech G213 de kronik sorunlu. Geçtiğimiz zamanlarda Logitech G213'ü garantiye gönderen birisine yeni bir klavye göndermişlerdi. Firma da klavyenin kronik sorunlu olduğunu kabul etmiş olsa gerek.
sende haklısın herkes farklı birşey diyor arada kaldım :D alacagım maaş da fazla deil oyuzden rezil olmak istemiyorum bi youtubere altecin inceleme vidiosunu çekebilirmisin dedim sipraiş etmiş en iyisi onu beklemek baktık o da kötü yurtdışından getiritirim

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Gamepower bence baya kotu bana kalırsa ama klavye fiyatları ucmus durumda suan ki bu butceyle okey gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gamepower çok ii reis kötüleyenlere bakma bizim arkadaş vardı bi işe yaramaz o marka vb diyordu bende denedi oda aldı :D

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ben bu klavyeyi kullandım öneririm ucuz hem 500tl ben 450 iken aldım öneririm genede zor bozuluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gamenote kbl435l derim susarım fp ürünü benden sana tavsiye gamepower klavyesi alma tuş basmıyor ilerde

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Coolermaster ürünlerine bir göz atabilirsiniz aradığınız fiyat aralığında bir şeyler bulabileceğinizi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...