Onaylı Üye
ben kullanmıyorum ama herkes öneriyorGamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri
Kanka rampage al bence gamepower biraz sıkıntılı tuşları çabuk yıpranıyor ben kullandım param boşa gittiGamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri
Gamepower ogre rgb mavi switch kullanıyorum yakın zamanda kırmızı switch'ini arkadaşıma aldırdım ikimizde gayet memnunuz ben uzun süredir kullanıyorum herhangi bir yıpranma, silinme vs. olmadı. Alırsan eğer pişman olacağını düşünmüyorum. Daha iyileri senin olur inşallah kardeşim
Kanka rampage al bence gamepower biraz sıkıntılı tuşları çabuk yıpranıyor ben kullandım param boşa gitti
gamepower neden kötülenmiş ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım bence uygun fiyatlı ürünleri de var kullanabilirsin
sende haklısın herkes farklı birşey diyor arada kaldımSırf ucuz diye Rampage, Everest gibi markalar tercih edilmemeli. Klavyelerin çoğu kronik sorunlu ve bir süre sonra basmama gibi sorunları oluyor. Kısacası paranla rezil oluyorsun. Aynı şekilde Logitech G213 de kronik sorunlu. Geçtiğimiz zamanlarda Logitech G213'ü garantiye gönderen birisine yeni bir klavye göndermişlerdi. Firma da klavyenin kronik sorunlu olduğunu kabul etmiş olsa gerek.
gamepower çok ii reis kötüleyenlere bakma bizim arkadaş vardı bi işe yaramaz o marka vb diyordu bende denedi oda aldıGamepoweri da herkes kötülemiş aşırı arada kaldım ya yorumlara güvenmeyip alsammı bilmiyorum staj paramın yarısı gitcek kötü çıkmasınıda istemiyorum nezamandır kullanıyosun reis gamepoweri
evet kanka bende öneriyorum baya güzel bir klavye almanı tavsiye ederimben kullanmıyorum ama herkes öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?