Sıkıntılı klavye diye biliyorum alınmaz.ben gamepower ogre rgb red switch kullanıyorum bluesinide kullandım sesi rahatsız etti değiştirdim red switchden baya memnunum tavsiye ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
steelseries 670tl ye var 120tl daha koyarsa alabilir fakat çok pahalı bir klavye için bu günleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi bahsettiğim klavyeTavsiyem logitech yönünde olur dostum pişman olmazsın, dolar kuru fazla artmasaydı steelseries de tavsiye edebilirdim fakar kur ortada
bazıları gerçek mekanik olmuyor mekanik yazıyorlar mekanik hisli falan oluyor zaten en ucuz mekanik klavyelerde +200 dan başlıyortrendyolda ucuz blue swich klavyeler var bak ordan istersen indirimde
neyi sıkıntılıymıs kanka bayadır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim gayet güzel klavyeSıkıntılı klavye diye biliyorum alınmaz.
Teşekkür ederim cidden manyak bişi uçak kokpitinden daha iyi gözüküyor.Alacağımsteelseries 670tl ye var 120tl daha koyarsa alabilir fakat çok pahalı bir klavye için bu günleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi bahsettiğim klavye
SteelSeries Apex 3 IP32 RGB
Post automatically merged:
bazıları gerçek mekanik olmuyor mekanik yazıyorlar mekanik hisli falan oluyor zaten en ucuz mekanik klavyelerde +200 dan başlıyor
mekanik olup olmadığına bak alırsan eğer baya iyi rgbleri ama mekanik mi bilmiyorum hayırlı olsun şimdidenTeşekkür ederim cidden manyak bişi uçak kokpitinden daha iyi gözüküyor.Alacağım
this keyboard is too expensive for usI'm using a Sharkoon purewriter and I like it a lot, it never gave any problems, great for gaming and typing, very versatile
kaça para sıkıntı + var mı şuanlıkMonster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyes
kendimde kullanıyorum