Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mekanik vs. Normal Klavye Bilgisi olan iceri lutfen
yıllardır normal klawye kullanıyosan mekaniğe alışman zaman alır özellikle fps oyunları oynuyosan çok zorlanırsın mekaniklerin tuş hiisi ve tüşların yüksekliği fazla sorun yaşayabilirsin basması zordur ben şahsen sevmem kullanamam bu arada mekanik denmesi iyi anlamına gelmez
mekanik al alacak isen daha hizli fakat blue switch onermem cok ses yapiyor gece rahat oynayamazsin bende var blue switch ama pismanim red switch oneririm
Mekanik klavyeden yazıyorum bunu kankam aldığım günden beri hiç pişman olmadım açıkcası moba tarzı lol dota ws gibi oyunlar oynuyorsan anlık olarak tepkimelerini daha iyi vermeni sağlıyor - olarak blue switch alırsan ses çok çıkarır kahverengi tercih et alacaksan eğer daha sessiz olur ve alırsan gamepower warlock bak derim 4 5 kez üstüne içecek dökmeme rağmen hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor sağlam marka
mekanik tepkimesi cok iyi klavye aynı özlikte normalde sadece normalde arasında swic oluyor hem erken hareket vermesini hemde sesi
normalde direk tuşa basıyosun dokunduruyor o kaadar