- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
NOT: Konu alıntı değildir, tamamen kendi düşüncelerimi yazdım.
-
-
Selamlar. Size Armageddon (Son Savaş) hakkında bir kaç bilgi vereceğim.
Öncelikle müslüman iseniz bu savaştan asla korkmayın. Çünkü hepimiz Hz. Mehdi'nin yanında savaşacağız. Şehit de olabiliriz, savaştan sonra uzun bir ömür bizi bekliyor da olabilir.
Herkes bu savaş 2019 yılında olacak diyor. Bilinmez. Fakat alametleri de yok değil. Bazı ülkelerde halkın sokağa dökülmelerinden anlayabiliriz.
Armageddon savaşında bütün dinden insanlar olacak. Herkes birbirine girecek. Bu dünyanın en büyük savaşı olacak. Bazı insanlar bunu 3. Dünya savaşı olarak nitelendiriyor.
Tabi bu savaşta biz, islam dini mensupları Hz Mehdi'nin de önderliğimde 'büyük' bir zafer yaşayacağız. Nedem bu kadar kesin konuşuyorum ? Çünkü Allah biz müslümanların yanında. Savaşta bizi güçlendirecek.
Hz. İsa da bir sürü hristiyanı müslüman yapacaktır, dinimize çekecektir.
Peki ordumuzun sayısı kaç ?
Asker sayımız az. Sadece 313 kişiyiz. Bu 313 kişiden 12si komutan olacaktır. Fakat bunlar askerlerin sayısı.
Ayrıca savaşta Hz. Hızır da yer alacaktır.
Bu orduda Hz Mehdi'nin önünde Cebrail, arkasında ise Mikail olacaktır.
Söylenenlere göre 3000-9000 arası da melek olacaktır.
Yukarıda yazdığımı hatırladınız mı ? Allah bizleri güçlendirecek demiştim.
Hz Mehdi 40 insan gücünde olacaktır.
Bütün mezhep, cemaat ve siyaseti kaldıracak, insanları islamda toplayacaktır.
Savaş kazanıldığında Hz. Mehdi 7-9 yıl kadar dünya lideri olacaktır.
Bu süre zarfında Hz Mehdi önderliğinde dünyada açlık kalmayacaktır.
Tabii ki herşeyin bir sonu var. Hz Mehdi görevini "başarıyla" tamamladığinda görevini Hz. İsa'ya devredecektir. 40 yıl da Hz. İsa liderlik yapacaktır.
-Anlayacağınız bereketli ve barış dolu bir ömür biz müslümanları bekliyor.-
Fakat Hz. İsa'nın da görevi bittiği zaman ortaya Yecüc ile Mecüc çıkacaktır.
Sayıları çok fazla olduğu için ordularının geçilmesi imkansız hale gelecektir. Hz İsa' da bir avuç ordusu kaldığı için bir dağda ordusuyla gizlenecektir.
-
-
Farkındayim, biraz uzun oldu ama okumak isteyen okur.İyi günler dilerim
-
-
Selamlar. Size Armageddon (Son Savaş) hakkında bir kaç bilgi vereceğim.
Öncelikle müslüman iseniz bu savaştan asla korkmayın. Çünkü hepimiz Hz. Mehdi'nin yanında savaşacağız. Şehit de olabiliriz, savaştan sonra uzun bir ömür bizi bekliyor da olabilir.
Herkes bu savaş 2019 yılında olacak diyor. Bilinmez. Fakat alametleri de yok değil. Bazı ülkelerde halkın sokağa dökülmelerinden anlayabiliriz.
Armageddon savaşında bütün dinden insanlar olacak. Herkes birbirine girecek. Bu dünyanın en büyük savaşı olacak. Bazı insanlar bunu 3. Dünya savaşı olarak nitelendiriyor.
Tabi bu savaşta biz, islam dini mensupları Hz Mehdi'nin de önderliğimde 'büyük' bir zafer yaşayacağız. Nedem bu kadar kesin konuşuyorum ? Çünkü Allah biz müslümanların yanında. Savaşta bizi güçlendirecek.
Hz. İsa da bir sürü hristiyanı müslüman yapacaktır, dinimize çekecektir.
Peki ordumuzun sayısı kaç ?
Asker sayımız az. Sadece 313 kişiyiz. Bu 313 kişiden 12si komutan olacaktır. Fakat bunlar askerlerin sayısı.
Ayrıca savaşta Hz. Hızır da yer alacaktır.
Bu orduda Hz Mehdi'nin önünde Cebrail, arkasında ise Mikail olacaktır.
Söylenenlere göre 3000-9000 arası da melek olacaktır.
Yukarıda yazdığımı hatırladınız mı ? Allah bizleri güçlendirecek demiştim.
Hz Mehdi 40 insan gücünde olacaktır.
Bütün mezhep, cemaat ve siyaseti kaldıracak, insanları islamda toplayacaktır.
Savaş kazanıldığında Hz. Mehdi 7-9 yıl kadar dünya lideri olacaktır.
Bu süre zarfında Hz Mehdi önderliğinde dünyada açlık kalmayacaktır.
Tabii ki herşeyin bir sonu var. Hz Mehdi görevini "başarıyla" tamamladığinda görevini Hz. İsa'ya devredecektir. 40 yıl da Hz. İsa liderlik yapacaktır.
-Anlayacağınız bereketli ve barış dolu bir ömür biz müslümanları bekliyor.-
Fakat Hz. İsa'nın da görevi bittiği zaman ortaya Yecüc ile Mecüc çıkacaktır.
Sayıları çok fazla olduğu için ordularının geçilmesi imkansız hale gelecektir. Hz İsa' da bir avuç ordusu kaldığı için bir dağda ordusuyla gizlenecektir.
-
-
Farkındayim, biraz uzun oldu ama okumak isteyen okur.İyi günler dilerim
Son düzenleme: