Arkanda
Ultra Üye
biraz daha açıklarmısın? anlamadımakciğer yırtılmasından hastaneye yatırılmıştım yatırıldığım gün sangal esportstan muhammed salman(mini) aynı hastalıktan yanıma düşmüştü o an yanlış hatırlamıyorsam cantuğunun kötü yaptığını onu rahat bırakması gerketiğini söyleyip durumunun iyi olmadığını söylemişti bilmiyorum aşırı güzel gülüşlü aşırı yetenekli çocuktu çok tatlıydı başımız sağolsun
benim şahsi fikrim de muhammed abinin düşüncesi doğru olabilir ama cantuğnun yaşattığı şeyler cidden mükemmeldi tuğkan abi ve cantuğ abinin cidden yaptığı çok iyi bir şey
kötü yaptığını falan o kısımyazımda açıklanıcak bir şey yok kanka neyi anlamadın
mini dediki cantuğ kötü yapıyor çocuk hasta rahat bırakması lazım açık yazmışım aslındakötü yaptığını falan o kısım
cantuğ miniyi kötü yapıyor ve ondan uzaklaşmasını söylüyor miniye
pardon ben anlayamamışım kusura bakmamini dediki cantuğ kötü yapıyor çocuk hasta rahat bırakması lazım açık yazmışım aslında
Şahsen haberi gördüğüm de çok üzüldüm dediğin gibi geleceğin çok iyi bir oyuncusuydu bu hastalığı olmasaydı ismini sadece türkiyede değil dünyada duyurabilecek bir yeteneği vardı. Allah Rahmet EylesinBen kesinlikle büyük bir e-Sporcu olabileceğini düşünüyordum, hastalığının bu kadar kötü olduğundan haberim yoktu hatta sıradan bir solunum hastalığı sanmıştım. Çok parlak geleceği olan bir çocuktu, e-Sporda genç yaşta bu yetenek vs diye haberlerede çıkabilirdi. Şahsen ben Valorant'ın buna özel bir uğurluk yapmasını istiyorum.
Unlost gerçekten bu kısa ömründe çocuğa çok güzel şeyler yaşattı. Ayrıca Jahrein'in bu konu hakkındaki yorumu için düşünceleriniz nedir? Ben iki tık fazla duygusuz olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, burada Melih'e kesinlikle negatif şeyler söylemiyorum.
Ben kesinlikle büyük bir e-Sporcu olabileceğini düşünüyordum, hastalığının bu kadar kötü olduğundan haberim yoktu hatta sıradan bir solunum hastalığı sanmıştım. Çok parlak geleceği olan bir çocuktu, e-Sporda genç yaşta bu yetenek vs diye haberlerede çıkabilirdi. Şahsen ben Valorant'ın buna özel bir uğurluk yapmasını istiyorum.
Unlost gerçekten bu kısa ömründe çocuğa çok güzel şeyler yaşattı. Ayrıca Jahrein'in bu konu hakkındaki yorumu için düşünceleriniz nedir? Ben iki tık fazla duygusuz olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, burada Melih'e kesinlikle negatif şeyler söylemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?