Melih Kalkan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Valla ne diyim açıkcası üzüldüm

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Güzel oyunlar oynardı. Gitmeden önce unlost sayesinde çok mutlu bir hayat geçirdi. Bu yüzden Unlostu taktir ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vefat etmeseydi çok iyi yerlere gelebilirdi diye düşünüyorm

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
melih'in ölüm haberini aldıktan sonra inanmamıştım, ne yazikki gerçekmiş, ardından istagram hesabı kapandı. üzüldüm onun adına, birde unlost adına.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
mekanı cennet olsun yaşına göre çok yetenekliydi unlost ve hastalığı olmasa elbet tanınacak bir çocuktu yeteneklerinden dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah nur gibi çocuktu yayınları felan seve seve izlerdim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben kesinlikle büyük bir e-Sporcu olabileceğini düşünüyordum, hastalığının bu kadar kötü olduğundan haberim yoktu hatta sıradan bir solunum hastalığı sanmıştım. Çok parlak geleceği olan bir çocuktu, e-Sporda genç yaşta bu yetenek vs diye haberlerede çıkabilirdi. Şahsen ben Valorant'ın buna özel bir uğurluk yapmasını istiyorum.

Unlost gerçekten bu kısa ömründe çocuğa çok güzel şeyler yaşattı. Ayrıca Jahrein'in bu konu hakkındaki yorumu için düşünceleriniz nedir? Ben iki tık fazla duygusuz olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, burada Melih'e kesinlikle negatif şeyler söylemiyorum.
jahrein gereksiz insan olduğuıdan boş şeyler söyldi fakat unlost çok iyi kalpli olduğunu biliyodum böyle bi şey yapması büyük bi olay bence ki melihte de yetenek vardı mekanı cennet olsun

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu çocuk gibi binlerce var ülkemizde. Benim de bir sınıf arkadaşım vardı bu hastalığa sahip uzun zamandır görüşmüyoruz kendisiyle ama düzenli ilaç tüketip çoğu şeyi yiyemiyordu. Çok zor bir şey.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mekanı cennet olsun geleceği gerçekten çok parlaktı ve çok yetenekliydi kendini bu konuda zaten ispatladı erken ayrılması aramızdan kötü oldu

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Küçük yaşta hayata gözlerini yumdu kaderi buydu yapacak birşey yok hayat devam ediyor kendisini severdik yani o valorant oynadığında ki her adam vurduğunda ki gülüşü olsun herşeyini severdik rahat uyusun çocuk

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
valla mükemmel bi çocuktu ne yazık ki böyle oldu allah rahmet eylesin

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çok iyi kalpli ve aşırı yetenekli bir oyuncuydu. Vefat etmeseydi önü açıktı kesinlikle güzel yerlerde görecektik. Mekanı cennet olsun <3

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yarşına göre olgun bir çocuktu, Seviyordum ben kendisini izlemeside zevkliydi çok güzel oyunlar oynuyordu, mekanı cennet olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben kesinlikle büyük bir e-Sporcu olabileceğini düşünüyordum, hastalığının bu kadar kötü olduğundan haberim yoktu hatta sıradan bir solunum hastalığı sanmıştım. Çok parlak geleceği olan bir çocuktu, e-Sporda genç yaşta bu yetenek vs diye haberlerede çıkabilirdi. Şahsen ben Valorant'ın buna özel bir uğurluk yapmasını istiyorum.

Unlost gerçekten bu kısa ömründe çocuğa çok güzel şeyler yaşattı. Ayrıca Jahrein'in bu konu hakkındaki yorumu için düşünceleriniz nedir? Ben iki tık fazla duygusuz olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, burada Melih'e kesinlikle negatif şeyler söylemiyorum.
çok tatlı bi çocuktu Allah rahmet eglesin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
geleceği parlak bir kardeşimizdi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...