Melissia BDO Oyuncu sayısı, sistemi hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu server ne durumda oyuncu sayısı sistemi vs. bilgisi olan var mı? Herhangi bir konu bulamadım.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir kaç ay önce hem evo hem melissia denemiştim oyuncu yok denecek kadar az , gamezBD dışındaki private servera emek verilip kasılmaz "Benim Gözümde".

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gamezbd denedim 64 level charım var da, bdo'ya ayıracak çok zamanım yok o yüzden dword ile eğlenmelik girecektim o yüzden sordum. teşekkürler bilgi için

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyuncu Sayısı Çok az online kişi bulmak zor.
sistem olarak ekran kartı ve gb Pc yi fazla zorlamıyor.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
gamezbd denedim 64 level charım var da, bdo'ya ayıracak çok zamanım yok o yüzden dword ile eğlenmelik girecektim o yüzden sordum. teşekkürler bilgi için
Gamez için yeni bir şeyler sunacağını söylemiş nader. Onu deneyebilirsin. Gamezin yöneticisi burada kimse hile yapamaz gibi iddialı konuşuyordu sonuçları merak ediyorum :D

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Oyuncu sayısı minimuma inmiş durumda oynamaya değmez.

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyunda oyuncu yok reis değmez o kdr uğraşma ama eğlenirim diyorsan gir bi bak ama oyuncu sayısı çok az

Fixer
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
mlissia is not bad if u wanna spend time on it . nader cheat is perfect for it and it have good numbers of player not that much but playable .

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden kalbalık bir server di melissia hile kullanıcılarının artmasından mütevellit insanlar bıraktı şuan toplasan 100 online filan vardır geçen gün ben baktım melissia ya nazaran evo daha kalabalık bir server 300 online nı filan var evo da ve 3 tane oturmuş sağlam guild var onlar bırakmadığı sürece evo ayakta kalır ama evoda da merkez pazar yok maalesef gamez e gelince evet burda kimse hile kullanamaz demişti kolka ama hilesi çıkıyor yakında burası getiricek ayriyetten gamez i tavsiye etmem kolka ( takımı ) zira çok fazla dostuna iltimas gösteriyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
geçen hafta biraz oynayayım dedim oyunda oyuncu yok denecek kadar az, tek 1 tane kanal var velia dahi boş.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İkisinde de 290 ap üstü çarlar var melissia'ya sadece at kasanlar giriyor. Evo'ya ise belirli bir gear a ulaşmış ve bırakmak istemeyenler giriyor. GamezBD dışında oynanmaya değmez şuan. Shadow Desert ve Nemesis Desert var iki sv de yeni açıldı onlara bi göz gezdir shadow un oyuncusu bi tık fazla diyorlar.

Üye
5 HİZMET YILI
Baktım onada ama oyuncu yok ondada GamezBD en iyisi gibi gözüküyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İkisinde de 290 ap üstü çarlar var melissia'ya sadece at kasanlar giriyor. Evo'ya ise belirli bir gear a ulaşmış ve bırakmak istemeyenler giriyor. GamezBD dışında oynanmaya değmez şuan. Shadow Desert ve Nemesis Desert var iki sv de yeni açıldı onlara bi göz gezdir shadow un oyuncusu bi tık fazla diyorlar.
hocam bende simdi bu sw yi indiriyordum ama adamlar nova ve hashashin patchi uzerinde calisiyorlarmis DC lerinde gordum yeni giricem bende nasil bir sw bilmiyorum. Shadow da tum Turkleri malesef DC den attilar bende saldim ve sw cok bug dolu her yerde cift NPC var ve quest leri bozuk

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyuncu sayısı çok az bazı sürümlerde eski olabiliyor

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evo şuan p serverleri arasında en popüleri ve en tutmuş olanı. Başlamak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
still have hundred of player on both evo and mel. you guys just didnt see most cities of it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...