Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017 kayıt olmuştum hatta ondan öncede kullanıyordum sonra kayıt zorunlu olmuştu kayıt olup devam ettim sonra askerlik falan unuttum siteyi şimdi aktif kullanıyorum
2018'de kayıt olduğum fakat başka birisine paylaşım yaptığım için ban yiyen super member hesabım var forumda. bu hesabı da eskiden ileride ihtiyacım olur diye açmıştım.
Suan expertim 1 yil once kaydolmusum ama aktif olarak kullanmiyordum son 3-5 gundur aktifim. Eskiden cok guzel bir forum ortamimiz vardi o havayi tekrar yakalayacagimi dusunuyorum burada. Disiplini guzel ve aktif bir yer toxic insanlar cikmadigi surece uzun sure aktif kalacagim gibi
2017 de kayıt olmustum aslında 2016 ama hesap açmamistim sanırım wolftü hilesi için giriyordum pek aktif olmuyordum ama simdi daha fazla aktifim forum sariyor ortam falan
baya olmuş benimde 7 sene falan ama aktif değilim iş güç malum ama seviyorum 1 haftada olmazsa 4 5 gün giriyorum bakıyorum okurum ama mesaj yazmam garip yani