Memory hackers 502 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu gün sabah 6 ila 8 arası yaşadığım bir problemdi bu 502 tarzında abuk subuk bir hata alıyordum hatanın sebeplerini kendimce araştırdım yoğunluk internet tarayıcısı önbelleği vs bişiler yazıyordu kendimce denemeler sonucu 1 kez girebildim artık denk mi geldi yaptığım mı işe yaradı bilmiyorum sonrasında tekrar sayfaya birşeyler oldu ve sayfaya ulaşım sağlayamadım

Bu tarz hata alan varsa çözümüyle birlikte paylaşabilir mi lütfen elimizin altında hazırda dursun ne zaman lazım olacagı belli olmuyor

Dipnot ; Forumunuz da yeni üyeyim uyku sersemiyim yeni kalktım yanlış yere açtıysam k.bakmayın teşekkürler

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
sizlerin çözeceği problem değil tamamen site ile ilgili bir sorun vardı sitemize saldırı olduğu için aksama oldu sonradan koruma açıldı ve düzeldi yanı sizin çözebileceğiniz bir şey değil çözebilsek inan senden önce çözmek için uğraşacak çok insan var :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yani cevap iyi güzel hoşda sonu biraz şey olmuş gibi ama taaam çokda şaapmamak lazım dimi tm :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Evet ara ara girmek için uğraştım fakat sayfa açılmıyordu bende sorun vardı sanıyordum ama değilmiş geçmiş olsun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Senlik bir durum yok tamamen sistemsel arıza site sahipleri düzeltebilir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Wow ilk kez efsane üye görüyorum çok havalıymış :) renk tabi biraz şey gibi yani mor olsa daha iyi olurdu ama olsun :D caf caflı duruyor

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bizlik durum değil kanka o bizi aşar o konu

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
:) farkettim bizlik olmadıgını <3 ben daha çok benlik mi die şüphelenmiştim de değilmiş <3

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bugünden itibaren siteye her girdiğimde robot olmadığınızı kanıtlayın diye uyarı geliyor, önceden bu yoktu yeni mi oldu yoksa sadece ben de mi var anlamadım.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bugünden itibaren siteye her girdiğimde robot olmadığınızı kanıtlayın diye uyarı geliyor, önceden bu yoktu yeni mi oldu yoksa sadece ben de mi var anlamadım.
ddos saldırı koruması etkin şuanda bundan dolayı doğrulama yapılması gerekli :) açık olmasa saldırı olunca siteye giremezsin bundan dolayı korumalar açık kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...