Eğer memory hackers admınleri pubg(pc) hilesi çıkartırlarsa diğer yabancı sitelere tonlarca para vermektense bu site üzerinden lira üzerinden hile satın alırız ve bu sitenın geliceği için de iyi olur admınler bence bu konuya bir el atmalısınız
Parası olmayanlar ne yapacak ?
Konu ben veya o bu şunlar değil konu şu parası olmayan ne yapacak ?eğer böyle birşey olursa ve lira üzerinden satılırsa söz verıyorum ben sana alıcam
Konu ben veya o bu şunlar değil konu şu parası olmayan ne yapacak ?
Peki diyelim o zaman.kardeşim emın olkı sıte admınlerı diğer siteler gibi 300-400 tl ye satmazlar eğer 20-30 lira bulamıyorlarsa birşey dıyemıyorum
Memoryhackers isterse yapar.Bu site para üzerine çalışmıyor para ile bişe satmak almak yasak ve memoryhackers yönetimi bu işi gönüllü olarak yapıyor bide pubg hile yapmak çok zor bü yüzden yapmıyacaklarını düşünüyorum
1. oyunda battleye var bu betülay abim geçilmez bu arada.Memoryhackers isterse yapar.
Dediğin gibi olsa sbtye veya başka yazılımcılar yapmaz bu işi sonuçta battle sbytenin yazdığı hileyi bulursa sbyte adı geçiyor zaten .1. oyunda battleye var bu betülay abim geçilmez bu arada.
2. normal pubg ye hıle yapılırsa yapımcılar mahkemeye verıyor
3. yapılsada herkese yaymazlar battleye projeyı elıne gecırırse butun ugrasları bosa gıder o projeyı battleye den gızlemelerı lazım battleye nın elıne gecerse kokten hile fixyer..