Memory Hackers da Prime Member Oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir sene önce Memory Hackers'da bir konu hakkında çözüm ararken üyelik açtığımı hatırlıyorum. Geçenlerde yeniden yolum düştü ve onaylı üye olmam gerekiyormuş. Herkes gibi ben de yorum kasmaya çalıştım fakat ne spam ne de saçma yorumlar atmadan, gerekirse bilgi isteyen arkadaşlara bilgi vererek ve kendimce çözümler üretmeye çalışarak farkında olmadan 300 mesaj şartını doldurup Prime Member oldum.

Burada uzun süre aktif kalmayı düşünüyorum çünkü eskiden bir forum ortamımız vardı. O ortamı tekrar yakalamak, birileriyle bilgi paylaşımı yapıp gerektiğinde sorumluluk almak istiyorum. Bu heyecanımı ve mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Saygılı ve legit günler dilerim. 🎉🎉🎉🎉

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hayırlı olsun darısı onaylı üyelerin başına :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Uyarı almadan 300 mesaj yapan bir üyeye madalya verilmesi gerekli bence :D

Prime üyeliğin hayırlı olsun dostum
Teşekkur ederim dedigim gibi daha onceden bir forum gecmisim oldugu icin duruma hakimim biraz o yuzden saygili ve duzenli olmanin onemini biliyorum, madalya konusuna gelince olursa da hayir demem 🙂🙂❤️
....

Tebrik eden herkese tesekkur ederim insallah siz de bu mululugu yaşarsiniz guzel bir ortamimiz olur iyi forumlar. 👍

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gözün aydın dostum. Hayırlı olsun. :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hayırlı olsun kardeşim , sıra bize gelince dileklerini beklerizz :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkese tek tek tesekkurler hepinizin mesajini alinti yapip kirlilik yapmamak adina yorumlarinizi begeniyorum lutfen ego algilamasi olmasin seviliyorsunuz ❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...