25 Nis 2017 #1 ContraWT C Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba ya ben zulu hack yapıcaktım MEMORY UI indirilmiyor sebebi ne acaba?
25 Nis 2017 #2 Riptideplayz R Üye Katılım 27 Şub 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI bu sorun bi ara bendede vardı bi şekilde çözüldü yada atılan linklerde bişey olabilir bence bi başka şeyler indirmeye çalış Oyla 0 Olumsuz oyla
bu sorun bi ara bendede vardı bi şekilde çözüldü yada atılan linklerde bişey olabilir bence bi başka şeyler indirmeye çalış
26 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 ContraWT C Üye Katılım 4 Mar 2017 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Riptideplayz' Alıntı: bu sorun bi ara bendede vardı bi şekilde çözüldü yada atılan linklerde bişey olabilir bence bi başka şeyler indirmeye çalış Genişletmek için tıklayın ... ben hergün deniyorum olmuyor başka birileriyle görüşsem belki yaparım veya format atarım yapcak bişey yok Oyla 0 Olumsuz oyla
Riptideplayz' Alıntı: bu sorun bi ara bendede vardı bi şekilde çözüldü yada atılan linklerde bişey olabilir bence bi başka şeyler indirmeye çalış Genişletmek için tıklayın ... ben hergün deniyorum olmuyor başka birileriyle görüşsem belki yaparım veya format atarım yapcak bişey yok
27 Nis 2017 #4 Labirent L Üye Katılım 27 Nis 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI lutfen yardım bendede bu sorun varrr Oyla 0 Olumsuz oyla