Çözüldü Memory hackers esp çalışmıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi açıyorum oyuna giriyorum lobide entera basıyorum açılsada esp kullanılmıyor kimse gozukmuyor nedenini bilen varsa yazabilirmi acil

Çözüm
arkadaşlar hileyi açıyorum oyuna giriyorum lobide entera basıyorum açılsada esp kullanılmıyor kimse gozukmuyor nedenini bilen varsa yazabilirmi acil
PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları...
i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende de aynı şekilde. yukarıda ortada da isingame: false yazıyor.

hilenin menüsü var ama hile çalışmıyr.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...