Anladım peki uı noluyor acaba?Korkmadan indirebilirsin ama sadece uı daki memoryhackers ın kendi hileleri için konuşuyorum.Diğer üyelerin paylaştığı hilelere bişey diyemem ama onlarda virüstotal olmadan hile vb. paylaşamıyorlar zaten.Bu arada zaten sonuçta hile virüs olmak zorunda virüssüz hile yok senin dediğin trojen , trojen fln yok merak etme
memoryUI yani memoryhackers ın kendi hilelerinin bulunduğu loader.@baXen sadece karşı takıma önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum bide etraftan duymuşsundur hile kullanma yoksa 1 gün sonra vac yersin diyenler oluyor bu yüzden biraz tırsıyorum açıkcası
Anladım peki uı noluyor acaba?
VAC koruması mevcuttur. Anında yemezsin. Bazı inject etme programları ile de vac ihtimalini tamamen ortadan kaldırabilirsin. Eğer overwatch sistemine düşmek istemiyor isen de dediğim gibi; fazla abartarak kullanma. İyi forumlar.@baXen sadece karşı takıma önlem amaçlı kullanmayı düşünüyorum bide etraftan duymuşsundur hile kullanma yoksa 1 gün sonra vac yersin diyenler oluyor bu yüzden biraz tırsıyorum açıkcası
Anladım peki uı noluyor acaba?
Krşm arap hilelerinde virüs dolu ama binlerce kişi kullanıyor. Belki bu sitedeki üyeler bot? Aktif kullanıcılar yerine bak 2 bini zar zor geçiyor. Çoğunlukla onu da geçemiyor.
Merhabalar hocam, bu konuda çok merak ettiğim birkaç nokta var. Cevaplarsanız sevinirim.sağ taraftaki istatistik son 15 dakikayı göstermektedir. 1.600 1800 kişi neredeyse anlıktır. 2015 yılından beridir hile üretip paylaşılmaktadır. 1 kişi bile çıkıpta memoryhackers virüs yedim diyemez.
konuyu açan arkadaş için ;
hile kullanmak oyun içi ban problemlerine sebebiyet verebilir. bunu engellemenin tek yolu var ücretli hile satın almak öyle 30 40 tl ye değil 400 - 500 tl ye satılan hile ile anca yaparsın neden dersen cünkü eac ve be olan oyunlar bizden veya bir başkasından satılan hileleri satın alıp fixliyorlar veya loglarını tutup fixliyorlar tabi yapılan hilenin kalitesine göre değişir bu 400-500 -1000 tl gibi mevlalar ödemen doğrultusunda ban ihtimalin %1 olacaktır. ki sana özel build yapılacaktır.
Para 30-40-50 tl gibi miktarlarda satılan hilelerde bile %50 lik bir oranda ban riski mevcuttur.
MemoryUI hilelerinde virüs , mining vb hiçbirşey yok.
bilgilendirme de yapayım console calışşın veya çalışmasın dll olsun veya exe olsun hiç farketmez istiyen adam senin bilgisayarına virüs sokabilir. virüstotali şaşırtabilir. kod yapısını incelemeniz gerekir bundada bilginiz olması gerekir.
memoryui hileleri hariç hileleri virüstotal koysalar dahi incelemeye alıp içerisindeki kodlara bakıyoruz virüs varmıdır. Nedir? neyin nesidir öyle paylaşıma sunuyoruz. (kullanıcıların paylaştıkları için)
şunu açıkca söyliyim hile kullanın ancak asıl hesaplarınızda kullanmayın. cünkü ban yeme riskiniz herzaman olacaktır. iyi forumlar
Benim başıma gelen olaya neden olan hiledede virüstotal vardı fazla virüs yoktu ama bir anlık oldu yani çok değişik bir şeydi :/ banı kullanırken yiyim ona bişe demiyorum sadece oyuna girdiğim anda felan bişe yapmadan yerim diye tırsıyorum yani.
Aslında bir arkadaş bana burdan wall atmıştı bi kaç maç girmiştim birşey olmamıştıda ne biliyim her hilede öyle olmuyo işte
Merhabalar hocam, bu konuda çok merak ettiğim birkaç nokta var. Cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle,yanlış anlamadım değil mi, yüksek meblalardaki hilelerde oyun firması da bu işten pay alıyor ve görmezden geliyor? Bu bir şehir efsanesi midir yoksa gerçek midir merak ediyorum doğrusu?
Yoksa paralı hilelerde, hile sağlayıcı her gün oyun verilerini inceleyip hilesini güncelleyip sürekli mi takip ediyor?
Hilenin çalışma mantığını tam olarak bilmediğimden sorumu doğru soramamış olabilirim.Bu hileler nasıl oluyor da, aylık geliri ciddi oranda yüksek olan oyunlara müdehale edebiliyor? Sitede en çok rağbet gören hile Pubg mobile gördüğüm kadarıyla. Pubg mobile de neredeyse tamamen para üzerine kurulmuş bir oyun. Firma böyle bir oyundan elde ettiği gelirlere göre bu oyununu koruya mıyor mu? Çünkü, memoryhacker dışında en az birkaç hile daha var ve aktif çalışıyor. Nerede açık vermişse, bu hileleri kendileri de inceleme altına alıp engelleye miyor mu?(Misal, senin loaderın çalışması için bu siteye girmesi gerekiyor. Pubg team, senin etcne, hosta yasaklı olarak bu siteyi görmeden oyunu başlatmama veya oyun esanasında kontrollerde bu siteyi görmeyince seni oyundan atmayı yazamıyor mu? ) Yanlış anlaşılmasın ama bir kaç grubun çıkardığı bir hile, nasıl oluyorda koskoca bir oyun firmasını aciz durumda bırakıyor ve bu sürekli devam edebiliyor?
oyun firmalarıyla anlaşma gibi bişey yok şehir efsanesi
diğer soruna geleyim;
hileler için önemler tabikide alınıyor biz bu önlemleri kırıyoruz ardından hile kodlaması cıkıyor piyasaya engellerlermi engellerler ki engelliyorlarda ancak eac ve be gibi korumalar dahi tam müdahale edemiyor hilelere bunun için mesaili adam calıştırıyorlar fixlemek için pubg mobile android tabanlı bi oyun olduğu için anti güvenlik duvarından pek müdahale edemiyorlar fixliyorlar ancak 1-2 gün sonra yeniden hile yazılıyorbilgisayar ve androidle koruma kapasitesini fazla karıştırmamak lazım. bilgisayar için yapılmış bir oyun daha iyi korunuyor ancak ne kadar koruma koysanda açık herzaman oluyor free hileleri be ve eac için farkettiysen yapmıyoruz nedeni ise aynı gün yada ertesi gün fix yiyecektir. boşa emek harcamanın anlamı yok yani
+ olarak aciz değiller koruma için para vermek yerine hileli olsa dahi para kazanmak daha iyi yapımcılar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?