Çözüldü Memory Hackers hileleri güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ben emülatörden PUBG oynuyorum ve hile indirmek istedim. Dword hilesini buldum YouTube'dan ve YouTube'daki nasıl kurulduğunu anlatan videonun başında, antivirüs programını kapatın dediğini duydum ve bu hilenin virüslü olabileceği aklıma geldi. Dword hilesi güvenilir mi? Yoksa virüslü mü? @#Adc Main.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Forumumuz senelerdir süregelen kalitesi ve vizyonu ile tüm herkese güvenilir hile platformu olmakta 1 numaradır içeriklerimizde de keza kullanıcılardan nemalanma durumu gibi virüs, rat, keylogger, rat vb. türevleri bulunmamaktadır ancak şu an forumumuzda ki hiçbir hile güncel olmadığı için bu hileyi de kullanamıyorsunuz hileler de virüs var mı yok mu gibi bir düşünce içinizde yer almasın gönül rahatlığıyla kullanım sağlayabilirsiniz iyi forumlar dilerim.
psikhonevrologicheskiydispanser
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hile güvenilir kardeşim. 3. parti yazılım olduğundan dolayı virüs programını kapatman gerekebilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Forumumuz senelerdir süregelen kalitesi ve vizyonu ile tüm herkese güvenilir hile platformu olmakta 1 numaradır içeriklerimizde de keza kullanıcılardan nemalanma durumu gibi virüs, rat, keylogger, rat vb. türevleri bulunmamaktadır ancak şu an forumumuzda ki hiçbir hile güncel olmadığı için bu hileyi de kullanamıyorsunuz hileler de virüs var mı yok mu gibi bir düşünce içinizde yer almasın gönül rahatlığıyla kullanım sağlayabilirsiniz iyi forumlar dilerim.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...